Η Μυστική Υπηρεσία εντόπισε ένα ύποπτο άτομο στο Trump International Golf Course West Palm Beach και οι πράκτορες άνοιξαν πύρ καθώς διέκριναν την κάνη ενός όπλου.

Το επιτελείο του πρώην προέδρου Donald Trump την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου δήλωσε ότι ο πρώην πρόεδρος είναι «ασφαλής μετά από πυροβολισμούς στην περιοχή που βρισκόταν».

Έγινε άλλη μια απόπειρα δολοφονίας κατά του Trump, είναι σώος και αβλαβής, δήλωσε η γερουσιαστής Taylor-Green.

Δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες αυτή τη στιγμή», δήλωσε ο εκπρόσωπος του επιτελείου, Steven Cheung , σε δήλωση που δεν παρείχε επιπλέον λεπτομέρειες. φτιαξε μου ενα αρθρο με αλλα λογια 

Ο πρώην πρόεδρος έπαιζε γκολφ στο Trump International Golf Club στο West Palm Beach.

Η Μυστική Υπηρεσία δήλωσε στο X ότι συνεργάζεται με το γραφείο του σερίφη της κομητείας Palm Beach για να διερευνήσει το περιστατικό

Ανακοίνωσε ότι αυτό συνέβη λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι (τοπική ώρα).

Nα σημειωθεί ότι ο Donald Trump είχε τραυματιστεί σε απόπειρα δολοφονίας στην Πενσιλβάνια στις 13 Ιουλίου.

Ο Trump μεταφέρθηκε σε ασφαλές σημείο αφού πράκτορες άνοιξαν πυρ εναντίον ενός άνδρα που εντοπίστηκε να κρατά όπλο, ενώ ο πρώην πρόεδρος απομακρύνθηκε με ταχύτητα, σύμφωνα με τις υπηρεσίες ασφάλειας.

Σύμφωνα με πηγές Trump μεταφέρθηκε σε ασφαλές σημείωο από τη Μυστική Υπηρεσία, αφού πράκτορες άνοιξαν πυρ εναντίον ενός άνδρα που εντοπίστηκε να κρατά όπλο, ενώ ο πρώην πρόεδρος βρισκόταν κοντά στους πράκτορες των υπηρεσιών ασφάλειας, σύμφωνα με πηγές επιβολής του νόμου.

Σύμφωνα με πηγές η Μυστική Υπηρεσία εντόπισε ένα ύποπτο άτομο στο Trump International Golf Course West Palm Beach και οι πράκτορες άνοιξαν πύρ καθώς διέκριναν την κάνη ενός όπλου.

 
Top