Η Μαρτίνα Σιμκοβίτσοβα χτυπά την ανωμαλία κατά μέτωπο: «Η ψυχική διαταραχή δεν είναι κανονικότητα!»

Η Μαρτίνα Σιμκοβίτσοβα, η εντυπωσιακή και δυναμική υπουργός Πολιτισμού της Σλοβακίας, έγινε το πρόσωπο της ημέρας με τις εκρηκτικές της δηλώσεις για την κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ. Όχι απλώς είπε τα πράγματα με το όνομά τους, αλλά τόλμησε να σταθεί ενάντια σε όσους προσπαθούν να μας επιβάλουν την ανωμαλία ως κανόνα της κοινωνίας.

«Αν έχετε ψυχικές διαταραχές, να θεραπεύσετε τον εαυτό σας και όχι να επιβάλλετε στους άλλους ότι είστε κανόνας», δήλωσε η Σιμκοβίτσοβα, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων, αλλά και κύμα υποστήριξης από όσους βλέπουν την πολιτική ορθότητα να καταστρέφει τις αξίες τους. Δεν δίστασε να πει αυτό που πολλοί σκέφτονται αλλά δεν τολμούν να πουν: η ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα και οι υπέρμαχοί της πιέζουν με ακραίες θέσεις, προσπαθώντας να διαστρεβλώσουν την κανονικότητα και να παρουσιάσουν τις ψυχικές τους ανωμαλίες ως αποδεκτές επιλογές.

Αυτή η γενναία πολιτικός δεν χαρίζεται σε κανέναν. Σε μια εποχή όπου τα πάντα περνούν από το μικροσκόπιο της πολιτικής ορθότητας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, η Σιμκοβίτσοβα αποδεικνύει ότι υπάρχουν ακόμα φωνές που δεν υποκύπτουν στις πιέσεις και τον εκφοβισμό. Δεν διστάζει να επιτεθεί κατά μέτωπο σε όσους θέλουν να διαστρεβλώσουν την έννοια της οικογένειας, της φύσης και της κανονικότητας.

Αυτό που αναδεικνύεται μέσα από τις δηλώσεις της δεν είναι μόνο η απόρριψη της ανωμαλίας αλλά και η υπεράσπιση της υγιούς κοινωνικής δομής. Πολλοί υποστηρικτές της παραδέχονται ότι η πολιτική σκηνή χρειάζεται περισσότερους ανθρώπους σαν την Σιμκοβίτσοβα, που δεν φοβούνται να πουν τα πράγματα όπως είναι, χωρίς φιλτράρισμα ή υποκρισία.

Είναι ώρα να σταματήσει η επιβολή της ανωμαλίας. Η Σιμκοβίτσοβα έδωσε τη μάχη για το αυτονόητο και την κανονικότητα. Τι θα ακολουθήσει; Μόνο ο χρόνος θα δείξει, αλλά οι αντιδράσεις ήδη δείχνουν ότι η κοινωνία διψάει για αλήθειες και δεν αντέχει άλλο την πολιτική ορθότητα που καταπνίγει κάθε αντίθετη άποψη. Ήρθε η ώρα να επαναφέρουμε τις αξίες μας!

 
Top