Μετά από την πολύωρη παράλυση του Κέντρου της Αθήνας και την εκκένωση Υπουργείου της Ελληνικής Δημοκρατίας, τα ΕΚΑΜ συνέλαβαν τελικά έναν 28χρονο Άραβα,λαθρομετανάστη, που τα προκάλεσε όλα αυτά.

Ακόμη ένα κρούσμα από το γενικό μπάχαλο που επικρατεί στην Ελλάδα: Είχαν παραλύσει πολλοί δρόμοι του Κέντρου της Αθήνας εξ αιτίας ενός, σεσημασμένου από την ΕΛΑΣ, παράτυπου μετανάστη, Αραβικής καταγωγής. Ο συγκεκριμένος είχε βγει στο μπαλκόνι διαμερίσματος του 6ου ορόφου και την μία απειλούσε ότι θα πέσει και την άλλη ότι θα προκαλέσει έκρηξη με φιάλη προπανίου και με έναν αναπτήρα που έδειχνε στους αστυνομικούς από κάτω.

Η ΕΛΑΣ άδειασε τα γύρω κτίρια, με πρώτο το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, που βρίσκεται ακριβώς δίπλα, ενώ στο Κέντρο της πρωτεύουσας προκλήθηκε κυκλοφοριακό κομφούζιο!

Ο άνδρας ήταν γνωστός στις αρχές, γιατί πριν από λίγες εβδομάδες είχε τραυματίσει περαστικό ανυποψίαστο πολίτη στον δρόμο και είχε πάλι απειλήσει ότι θα αυτοκτονήσει. Δόθηκε τότε η εντολή να νοσηλευθεί σε ψυχιατρείο. Αλλά, μέσα στο γενικό μπάχαλο που επικρατεί στην χώρα, βρέθηκε να κυκλοφορεί ελεύθερος! 

Αν, όντως, χρειάζεται θεραπεία, οφείλει το Ελληνικό Κράτος να του την παράσχει, γιατί είναι άνθρωπος! 

Μετά όμως πρέπει να απελαθεί, γιατί βρίσκεται παρανόμως στην χώρα.

Ωστόσο το Κράτος δεν κάνει τίποτα από αυτά! 

Αδιαφορεί πλήρως και ιδού το αποτέλεσμα στην κυψέλη ενσωμάτωσης του Μητσοτάκη!!

 
Top