Νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικης οδηγήθηκε για εκδίκαση ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λεμεσού, με την 16χρονη να πέφτει θύμα κτηνώδους συμπεριφοράς από τρεις άγνωστους άνδρες, σε πάρκο στη Λεμεσό. Τα φρικιαστικά γεγονότα της σοκαριστικής υπόθεσης διαδραματίστηκαν πριν από δύο περίπου μήνες και η υπόθεση έφτασε στα χέρια των Αρχών, χάρις σε πολίτες, που ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Η 16χρονη είναι άτομο με νοητική αδυναμία, γεγονός το οποίο εκμεταλλεύτηκαν οι τρεις κατηγορούμενοι. Πρόκειται για έναν 36χρονο και δύο 34χρονους, οι οποίοι παρουσιάστηκαν σήμερα για δεύτερη φορά ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λεμεσού. Η υπόθεση, ωστόσο, πήρε εκ νέου αναβολή λόγω διαδικασιών που αφορούν αιτήματα νομικής αρωγής. Οι κατηγορούμενοι ακολούθως, οδηγήθηκαν πίσω στις Κεντρικές Φυλακές ως υπόδικοι.

Τα όσα περιλαμβάνονται στο μαρτυρικό υλικό της υπόθεσης προκαλούν σοκ αφού οι τρεις άνδρες φέρεται να εκμεταλλεύτηκαν την ευάλωτη θέση της 16χρονης Ελληνοκύπριας και να ήρθαν σε σεξουαλική επαφή μαζί της δια της βίας. Οι αποτρόπαιες πράξεις διαδραματίστηκαν σε πάρκο σε περιοχή της Λεμεσού κατά τις απογευματινές ώρες.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, οι τρεις αλλοδαποί συνελήφθησαν μετά τη διάπραξη των αδικημάτων ενώ ανακρινόμενοι οι δύο παραδέχθηκαν ότι ήρθαν σε συνουσία με την ανήλικη, υποστηρίζοντας ωστόσο, ότι όλα έγιναν με τη θέλησή της. Μάλιστα, ισχυρίστηκαν ότι το θύμα τους είχε πει ότι ήταν 20 ετών και δεν γνώριζαν πως είναι ανήλικη.

Στο πολυσέλιδο κατηγορητήριο περιλαμβάνονται 11 κατηγορίες, που αφορούν αδικήματα συνομωσίας, σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού ενώ οι δύο εκ των τριών, διέμεναν παράνομα στην Κυπριακή Δημοκρατία. Ο 36χρονος αλλοδαπός διέμενε παράνομα από το 2021 ενώ ο 34χρονος από τον Νοέμβριο του 2023.

 
Top