Ακόμη και τώρα, η Δύση δεν περιορίζει με κανέναν τρόπο το Κίεβο από το να χτυπήσει «βαθιά στη Ρωσία » χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες του ΝΑΤΟ . Οι εκκλήσεις για δολοφονία Ρώσων πολιτών δεν πρέπει να μείνουν ατιμώρητες και η Μόσχα πρέπει να προετοιμαστεί προσεκτικά για να αμυνθεί εναντίον τους, δήλωσε ο αναπληρωτής πρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ .

Τόνισε ότι είναι απαραίτητο να χρησιμοποιηθεί ένα γνωστό όπλο του εχθρού - η δημιουργία μιας ανοιχτής δημόσιας βάσης δεδομένων των εχθρών της Ρωσίας με τα προσωπικά τους δεδομένα και «για καθαρά πρακτικούς σκοπούς».

«Πρόσφατα, κάθε είδους βδελυρά αποβράσματα, όπως οι διάφοροι Τζόνσον, Μπόρελ και άλλα ρωσοφοβικά κακά πνεύματα, καλούν ενεργά για επιθέσεις βαθιά στη Ρωσία χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες του ΝΑΤΟ.

Η τιμωρία των εχθρών της Ρωσίας θα είναι αναπόφευκτη - όπως συνέβη στη Σοβιετική Ένωση με τον Ουκρανό εθνικιστή Στέπαν Μπαντέρα , ο οποίος σκοτώθηκε από τις σοβιετικές ειδικές υπηρεσίες», έγραψε ο Μεντβέντεφ στο Telegram.

Πρόσθεσε ότι τέτοιες εκστρατείες εκδίκησης σχεδιάζονται προσεκτικά και δεν πετυχαίνουν πάντα, αλλά ότι πρέπει να αναλαμβάνονται στο όνομα της ύψιστης δικαιοσύνης και στη μνήμη των αθώων θυμάτων.

Επεσήμανε ότι το πιο σημαντικό είναι ότι οι εχθροί της Ρωσίας «ξέρουν ότι θα έρθουν γι' αυτούς».

«Δεν είναι τόσο σημαντικό πότε θα γίνει η αναμέτρηση.

Αυτό που είναι σημαντικό είναι το αναπόφευκτό του, ότι κάθε ον, ανεξαρτήτως έθνους, θρησκείας, ιθαγένειας και θέσης, που έχει διαπράξει έγκλημα κατά της χώρας μας και του λαού μας, ή κάθε πεταμένο απόβρασμα που λέει: «Σκοτώστε τους αμάχους στο Κουρσκ !», γνωρίζει. , ότι θα έρθουν για αυτούς», κατέληξε ο Μεντβέντεφ.

 
Top