Οι πολιτικές του θα εστιάζουν στη μετανάστευση, την ασφάλεια και τις κρατικές δαπάνες.

Ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ, ο Ιρλανδός αστέρας των μικτών πολεμικών τεχνών (MMA), φαίνεται πως έχει εκφράσει δημόσια την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος για την προεδρία της Ιρλανδίας. Στα πλαίσια αυτής της ανακοίνωσης, τόνισε ότι μία από τις κύριες πολιτικές του προτάσεις είναι η απέλαση όλων των παράνομων μεταναστών από τη χώρα.

Ο ΜακΓκρέγκορ έχει συχνά εκφράσει ισχυρές και αμφιλεγόμενες απόψεις, και η πιθανή είσοδός του στην πολιτική σκηνή έχει προκαλέσει αντιδράσεις. Οι δηλώσεις του για την απέλαση των παράνομων μεταναστών, αν και ευθυγραμμίζονται με ορισμένες συντηρητικές τάσεις, θεωρούνται ακραίες από πολλούς. Ωστόσο, φαίνεται πως έχει ένα αρκετά μεγάλο ακροατήριο που τον υποστηρίζει λόγω της δημοφιλίας του.

Ο πρώην πρωταθλητής του UFC, Κόνορ Μακ Γκρέγκορ, προκάλεσε αίσθηση με δηλώσεις του στις οποίες έκανε υπαινιγμούς ότι θα θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της Ιρλανδίας το 2025.

Ο Μακ Γκρέγκορ, εκτός από την αθλητική του καριέρα, εκφράζει συχνά τις πολιτικές του απόψεις.

Μεταξύ των προτεραιοτήτων του αν υπάρξει υποψήφιος, θα βρίσκονται μεταξύ άλλων η δημιουργία ομάδας ελέγχου για κάθε μετανάστη που φτάνει στη χώρα, η άμεση μαζική απέλαση παράνομων μεταναστών και εγκληματιών και ο τερματισμός της κυβερνητικής σπατάλης.

Ο ίδιος έχει τονίσει πως η πολιτική του φιλοσοφία εστιάζει στην ασφάλεια και τη διαφάνεια.

 
Top