Ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Γιάννης Τρεπεκλής, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας το απόγευμα του Σαββάτου, έπειτα από ξαφνική αδιαθεσία που ένιωσε κατά τη διάρκεια σύσκεψης στην περιοχή του Αγίου Ματθαίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Τρεπεκλής, ο οποίος δεν είχε αναφέρει προηγούμενα προβλήματα υγείας, αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία ενώ βρισκόταν μαζί με συνεργάτες του, γεγονός που προκάλεσε ανησυχία στο περιβάλλον του.

Άμεσα ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο έφτασε γρήγορα στο σημείο και μετέφερε τον Περιφερειάρχη στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας για περαιτέρω ιατρική εξέταση και παρακολούθηση. Οι γιατροί του νοσοκομείου αξιολογούν την κατάσταση της υγείας του και παρέχουν την απαραίτητη φροντίδα, ενώ αναμένονται νεότερες ανακοινώσεις για την πορεία της υγείας του.

Οι αρχικές πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατάστασή του είναι σταθερή, ωστόσο οι ιατροί παραμένουν επιφυλακτικοί και συνεχίζουν την παρακολούθησή του για να διασφαλίσουν ότι δεν υπάρχει σοβαρότερο πρόβλημα.

Η είδηση προκάλεσε ανησυχία στους πολιτικούς και συνεργάτες του κ. Τρεπεκλή, οι οποίοι περιμένουν ενημέρωση για την εξέλιξη της κατάστασής του. Οι ευχές για ταχεία ανάρρωση έχουν κατακλύσει τα κοινωνικά δίκτυα, καθώς ο Περιφερειάρχης χαίρει εκτίμησης από την τοπική κοινωνία και τους συναδέλφους του.

Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται από το νοσοκομείο Κέρκυρας, ενώ η οικογένεια του κ. Τρεπεκλή παραμένει στο πλευρό του κατά τη διάρκεια αυτής της κρίσιμης περιόδου.

 
Top