Ο Ρ.Τ.Ερντογαν με Προεδρικό Διάταγμα έκανε το μισό Αιγαίο Τουρκικό και σας το κρύβουν οι Έλληνες-εφιάλτες Πολιτικοί της χώρας. Στο «κόλπο» συμμετέχουν και τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Η Τουρκία, με Προεδρική Απόφαση επέκτεινε μονομερώς τα όρια της ζώνης Έρευνας και Διάσωσης (SAR) που διεκδικεί, συμπεριλαμβάνοντας μεγάλο μέρος του Αιγαίου, καθώς και περιοχές κοντά στη Ρόδο, την Κω, την Κάρπαθο και την Κάσο. Αυτή η μονομερής κίνηση προκάλεσε αντιδράσεις, δεδομένου ότι η SAR ζώνη που διεκδικεί η Τουρκία αλληλεπικαλύπτεται με την περιοχή ευθύνης της Ελλάδας για έρευνα και διάσωση, όπως καθορίζεται από τον Διεθνή Οργανισμό Πολιτικής Αεροπορίας (ICAO) και τη Σύμβαση του Αμβούργου.

Η Τουρκία επιχειρεί να επεκτείνει τον έλεγχο της στις θαλάσσιες περιοχές αυτές με σκοπό να ασκήσει πίεση στην Ελλάδα και να νομιμοποιήσει τις διεκδικήσεις της στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο, συνδέοντας την SAR ζώνη με τις πολιτικές της θέσεις για την ΑΟΖ και τα δικαιώματα εκμετάλλευσης φυσικών πόρων. Συγκεκριμένα, οι συντεταγμένες RS2 (35ᵒ 00’ 17.4" Β, 026ᵒ 21’ 37" Α) και RS3 εμπλέκουν περιοχές κρίσιμης σημασίας, οι οποίες είναι πηγή έντασης ανάμεσα στις δύο χώρες. Οι κινήσεις αυτές σχετίζονται επίσης με τις συμφωνίες της Τουρκίας με την Αίγυπτο και τη Λιβύη για θαλάσσιες ζώνες, οι οποίες έχουν προκαλέσει αντιδράσεις και σε διεθνές επίπεδο.

Η επίσημη ζώνη SAR της Ελλάδας καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του Αιγαίου, ενώ οι τουρκικές διεκδικήσεις δεν έχουν αναγνωριστεί από καμία διεθνή αρχή.

E.A.Hatzisavvas πρωην πράκτορας ΕΥΠ

Σας εμπαίζουν όλοι διότι σας έχουν για ηλίθιους. 

Ο Μητσοτάκης το συμφέρον του με τους Τούρκους, εξάλλου χρωστάει πολλά στους Τούρκους (οι Μυστικές Υπηρεσίες των Τούρκων του έσωσαν τον Πατέρα τον Αύγουστο του 1968 φυγαδεύοντας τον από την χώρα), όπως χρωστάει πολλά και στους Γερμανούς (τον εγκαθίδρυσαν ως τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας  και για αυτό η χώρα θα γίνει ο μεγαλύτερος ευρωπαϊκός καταυλισμός λαθρομεταναστών, μεταναστών και ένα κάρο εγκληματίες θα κυκλοφορούν ανάμεσα σας, θα είναι αυτοί που θα πληρώνουν τους πολιτικούς αδρά με «μαύρα» και θα γίνονται αυτόματα τιμητικά Έλληνες. Τα ΜΜΕ της Ελλάδας στον κουβά της διαφθοράς. 

Και εσύ Ελληνάκο περιμένεις να σε σώσουν αυτοί όλοι οι κλέφτες-απατεώνες πολιτικάντηδες «ψευδομπατριώτες» και να γίνεις ισότιμο μέλος της ευρωπαϊκής ένωσης που έδωσες τις 340 δραχμές σου για να πάρεις ένα ευρώ στο χέρι που αύριο θα το έχεις και αυτό δανεικό και ἄϋλο για να σε πηγαίνουν σαν το ζώο από την μύτη, και ενώ σήμερα είσαι χρεωμένος μέχρι τα αυτιά, χωρίς αεροδρόμιά, λιμάνια, εργοστάσια, κεντρική τράπεζα με άδειες τις αποθήκες των Ε.Δ. που για να γεμίσουν θα πρέπει να πληρώσεις – χρεωθείς ξανά και ξανά για να υπερπλουτίσουν οι κλέφτες πολιτικοί της χώρας με τα αδήλωτα πλούτη στην Ελβετία, στον Παναμά και στα νησιά Μάρσαλ και τα εκατοντάδες με κόλπα δηλωμένα και αδήλωτα σπίτια όπως αυτό στο Παρίσι χωρίς να έχουν δουλέψει ούτε μια μέρα, εσύ περιμένεις να σωθείς;

Πόσο κορόιδο μπορεί να είσαι ρε Ελληνα δεν το έχεις αναρωτηθεί ποτέ σου ;

Άρα, ούτε για λύπηση δεν είσαι Ελληνάκο πια.














 
Top