Η κυβέρνηση Μητσοτάκη παραδίδει τη χώρα μας σε συνεχή τουρκική προκλητικότητα, φέρνοντας μας στο σημείο όπου οι Τούρκοι, αντί να λογοδοτούν για τις παράνομες ενέργειές τους, μας κατηγορούν κιόλας! Το τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών είχε το θράσος να κατηγορήσει την Ελλάδα για παραβίαση των τουρκικών χωρικών υδάτων, τη στιγμή που οι ίδιοι επιτρέπουν ανοιχτά τους διακινητές λαθρομεταναστών να κατακλύζουν τα ελληνικά νησιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Τουρκία διαμαρτύρεται για ένα περιστατικό καταδίωξης διακινητών από το Ελληνικό Λιμενικό κοντά στις ακτές της Αλικαρνασσού και της Ντάττσα. Οι εγκληματίες διακινητές που, με την ανοχή της Άγκυρας, πετούν ανθρώπους στη θάλασσα προσπαθώντας να περάσουν παράτυπα στην Ελλάδα, καταδιώκονται καθημερινά από τις ελληνικές αρχές, που κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να υπερασπιστούν τα σύνορά μας.

Το Ελληνικό Λιμενικό φτάνει μόλις 50 μέτρα από την ακτή της Αλικαρνασσού σε καταδίωξη διακινητή!!

Την ίδια στιγμή, τουρκικά αλιευτικά και σκάφη διακινητών εισέρχονται συνεχώς στα ελληνικά χωρικά ύδατα, προκαλώντας και παραβιάζοντας τη διεθνή νομιμότητα. Κι όμως, ο Ερντογάν τολμά να κάνει υποδείξεις, διαστρέφοντας την πραγματικότητα και κατηγορώντας την Ελλάδα, αντί να σταματήσει την παράνομη δραστηριότητα στα τουρκικά εδάφη.

Η υποκρισία της Τουρκίας δεν έχει όρια. Αντί να λάβει μέτρα για τον έλεγχο των διακινητών και να συνεργαστεί με την Ελλάδα για τη διαχείριση της μεταναστευτικής κρίσης, προσπαθεί να μεταθέσει τις ευθύνες της στην ελληνική πλευρά. Και η κυβέρνηση Μητσοτάκη, αντί να αντιδράσει δυναμικά, αρκείται σε χλιαρές διαμαρτυρίες, αφήνοντας την Άγκυρα να συνεχίζει ανεμπόδιστη το παιχνίδι της προπαγάνδας και των προκλήσεων.


ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ!!

 
Top