Διώκεται αυτεπαγγέλτως για κακούργημα ο 38χρονος θαρραλέος άνδρας,που έσωσε από τα χέρια του επίδοξου βιαστή της μια 20χρονη κοπέλα στην Σαλαμίνα!

Και αυτό γιατί βιντεοσκόπησε την όλη σκηνή,για να μπορει- προφανως- να αποδείξει τι εγινε και να μην χάσει το δίκιο του!

Πιο αναλυτικά: Ενάντια στο κοινό περί δικαίου αίσθημα, ασκήθηκε αυτεπάγγελτη ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος εις βάρος του 38χρονου άνδρα που έσωσε από τον 35χρονο επίδοξο βιαστή 20χρονη σε παραλία της Σαλαμίνας. Η κατηγορία που του απαγγέλθηκε είναι για παράνομη βιντεοσκόπηση.

Οργή προκαλεί στο πανελλήνιο ο νέος Ποινικός Κώδικας Φλωρίδη, που αφήνει ελεύθερους επί μακρόν βιαστές, παιδεραστές και άλλους κακοποιούς, και διώκει ήρωες που προσπαθούν να σώσουν γυναίκες και συνανθρώπους τους.

Ο 35χρονος που επιχείρησε να βιάσει την 20χρονη και προφυλακίστηκε, θα κινηθεί νομικά εναντίον του 38χρονου που τον ξυλοκόπησε. Ο Αχιλλέας Γκιγκίλας έχει δηλώσει σε κάθε τόνο πως βιντεοσκόπησε το περιστατικό για να μην την γλιτώσει ο δράστης και για να σώσει και άλλες γυναίκες

 
Top