Η ανάγνωση δεν καλύπτει το τίμημα που προκαλούν οι αιτούντες άσυλο.

Ένα ρεκόρ 1.689.000 αλλοδαπών είναι άνεργοι ή άλλως «οικονομικά ανενεργοί» στο Ηνωμένο Βασίλειο, σύμφωνα με στοιχεία του Κέντρου Ελέγχου Μετανάστευσης.

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, τα επιδόματα που καταβάλλονται σε άνεργους μετανάστες κοστίζουν επίσης στους φορολογούμενους 8,5 δισεκατομμύρια λίρες ετησίως. Ωστόσο, ο αριθμός αυτός δεν καλύπτει τα έξοδα που επιβαρύνουν τους αιτούντες άσυλο και τους αλλοδαπούς φοιτητές, επομένως το τίμημα για τη μετανάστευση είναι πιθανό να είναι πολύ υψηλότερο.

Ο Ρόμπερτ Μπέιτς , διευθυντής του Κέντρου Ελέγχου Μετανάστευσης , είχε πει σε συνέντευξή του στην Daily Mail : «Οι συζητήσεις της κυβέρνησης υπό την ηγεσία του Εργατικού Κόμματος για «κάλυψη του κενού» στην κρατική οικονομία φαίνεται να αγνοούν εντελώς το προφανές γεγονός ότι η μετανάστευση προκαλεί οικονομικό χάος».

Ένας δυνητικά θανατηφόρος χειμώνας περιμένει τους ηλικιωμένους μας καθώς ο Keir Starmer έκοψε τις χειμερινές επιδοτήσεις θέρμανσης , αλλά την ίδια στιγμή δεν κάνει τίποτα για τους άνεργους μετανάστες».

Ορισμένοι από τους πολιτικούς της κυβέρνησης που συμμετείχαν στην περικοπή των επιδοτήσεων θέρμανσης το χειμώνα θερμαίνουν μόνοι τους τα διαμερίσματά τους σε βάρος των φορολογουμένων.

Ο ηγέτης του κόμματος Reform UK, Nigel Farage , είχε σχολιάσει στο Χ την οικονομική ζημιά που προκάλεσαν οι άνεργοι μετανάστες, λέγοντας:

«Η εποχή των οικονομικών επιχειρημάτων για τη μαζική μετανάστευση έχει τελειώσει».

 
Top