Έσυραν τον έφηβο στο δάσος και τον χτύπησαν και τον βίασαν άγρια, σύμφωνα με την αστυνομία

Πέντε άτομα κατηγορήθηκαν για απαγωγή, επίθεση, βασανιστήρια και βιασμό ενός 15χρονου έφηβου στην Auxerre (Yonne) σε μια μουσουλμανική κατοικία.

Το κατηγορητήριο, το οποίο εκδόθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου, περιέγραφε πώς το θύμα απήχθη στις 11 Σεπτεμβρίου από πέντε αγόρια που τον έσυραν έξω από το διαμέρισμά του στην κορυφή του οικοπέδου. Εκεί άρχισαν να τον χτυπούν.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε βίαια σε ένα κοντινό δάσος, όπου τον έγδυσαν και άρχισαν να τον χτυπούν με μπουνιές, να τον κλωτσούν και να τον χτυπούν με ξύλα.

Στη συνέχεια τα αγόρια άρπαξαν ένα ραβδί και εισχώρησαν στον πρωκτό του θύματος. Μετά τον ξυλοδαρμό, το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο λόγω των τραυμάτων του και έμεινε εκτός σχολείου για πάνω από δύο εβδομάδες. Δεν μπορούσε να πει στους ανακριτές πόσο καιρό τον ξυλοκόπησαν.

Οι αρχές συνέλαβαν γρήγορα τους πέντε υπόπτους, οι οποίοι ήταν μεταξύ 16 και 25 ετών. Ενώ τρεις ήταν κάτω των 18 ετών, οι δύο μεγαλύτεροι ύποπτοι τέθηκαν στη φυλακή για να περιμένουν τη δίκη. Οι ανήλικοι αφέθηκαν ελεύθεροι.

Σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα JDD , και οι τρεις ύποπτοι αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης έως και 15 ετών. Κατηγορούνται για βασανιστήρια, βιασμό και επίθεση.

Το περιστατικό όπου συνέβη αυτό το περιστατικό, ένα γαλλικό συγκρότημα κατοικιών στην Οσέρ, περιγράφεται ως «καταφύγιο» για τους μουσουλμάνους από τον ιστότοπο της πόλης.

«Από το 2006, το νέο τζαμί, ένας τόπος λατρείας και πολιτιστικό κέντρο με μοναδική αρχιτεκτονική, προσφέρει στους μουσουλμάνους της Οσέρ ένα καταφύγιο για διαλογισμό. Η ανάπλαση του Place Corot, του χώρου στάθμευσης αυτοκινήτων, των εισόδων των κτιρίων, του δημόσιου φωτισμού και των χώρων πρασίνου συμβάλλει στην ανακαίνιση του Sainte-Geneviève», αναφέρεται στην περιγραφή της ιστοσελίδας.

 
Top