Αφού ανάγκασε το 13χρονο θύμα να έχει σεξουαλική επαφή χωρίς προφυλακτικό, την απείλησε ότι θα τη σκότωνε αν το έλεγε σε κανέναν.

Ένας Σύρος μετανάστης στη Γερμανία κρίθηκε ένοχος για τον βιασμό ενός 13χρονου κοριτσιού και τον επανειλημμένο αυνανισμό μπροστά σε ένα άλλο 11χρονο κορίτσι στο Snapchat, έχει καταδικαστεί σε φυλάκιση για τεσσεράμισι χρόνια.

Ο 26χρονος κατηγορούμενος καταδικάστηκε στο περιφερειακό δικαστήριο του Ellwangen την Παρασκευή σε σχέση με εγκλήματα που διαπράχθηκαν τον Απρίλιο του περασμένου έτους.

Το δικαστήριο έκρινε ότι ο άνδρας από τη Συρία είχε χρησιμοποιήσει την εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων Snapchat, δημοφιλή στους νεότερους πληθυσμούς, για να ξεκινήσει συνομιλίες με ανηλίκους. Μια μαθήτρια με την οποία μίλησε στην εφαρμογή συμφώνησε να συναντηθεί μαζί του σε ένα αθλητικό γήπεδο κοντά στο σπίτι της την περασμένη άνοιξη όπου αναγκάστηκε να έχει σεξουαλική επαφή χωρίς προφυλακτικό.

Στη δίκη, βασικός μάρτυρας ήταν ο ξάδερφος του θύματος, στον οποίο η κοπέλα είχε μιλήσει για την αρχέγονη σχέση της με τον κατηγορούμενο και με τον οποίο περπάτησε στον αθλητικό χώρο.

Το δικαστήριο άκουσε πώς μετά τον βιασμό το θύμα εκμυστηρεύτηκε με κλάματα στην ξαδέρφη της, λέγοντάς της ότι είχε σεξουαλική επαφή με τον κατηγορούμενο, αλλά είχε αναγκαστεί και του είπε πολλές φορές ότι δεν το ήθελε.

Η μαθήτρια είπε επίσης στον ξάδερφό της ότι ο κατηγορούμενος την απείλησε ότι θα τη σκότωνε αν έλεγε σε κανέναν για την επίθεση.

«Φοβόταν να το πει στους γονείς της», είπε ο μάρτυρας στο δικαστήριο.

Όταν ο κατηγορούμενος ήρθε αντιμέτωπος με την απειλή θανάτου από τον ξάδερφό του μέσω τηλεφώνου, το απέρριψε ως αστείο.

Σε άλλο περιστατικό, ο Σύρος μετανάστης καταδικάστηκε επίσης για την ανάρμοστη σχέση του με ένα άλλο ανήλικο, ένα 11χρονο κορίτσι το οποίο κάλεσε στο διαμέρισμά του «για να αγκαλιάσει». Και τα δύο θύματα είχαν γνωρίσει τον άνδρα μέσω του Snapchat.

Μόλις έφτασε, αυνανίστηκε μπροστά της αρκετές φορές.

Το κορίτσι είπε στη μητέρα της για το περιστατικό, η οποία στη συνέχεια υπέβαλε αναφορά στην αστυνομία.

Το πρώτο θύμα είχε τραβήξει μια φωτογραφία του άνδρα, την οποία χρησιμοποίησε η αστυνομία για να αναγνωρίσει τον ύποπτο και να τον συλλάβει. Ένα αίτημα για πληροφορίες εστάλη επίσης στο Snapchat, το οποίο παρείχε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και το πλήρες όνομά του.

«Η ετυμηγορία είναι μια αυστηρή τιμωρία γιατί διαπράξατε μια σοβαρή αδικία», είπε ο πρόεδρος του δικαστή, Γιόχεν Φλάισερ κατά την ακρόαση της ποινής.

Ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε σε τρία χρόνια και εννέα μήνες για τον βιασμό του 13χρονου θύματος και ένα έτος και έξι μήνες για τη σεξουαλική κακοποίηση παιδιών χωρίς σωματική επαφή σε σχέση με το 11χρονο κορίτσι.

Το δικαστήριο διέταξε μέρος των ποινών να εκτελεστούν ταυτόχρονα με συνολική ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών και έξι μηνών.

 
Top