Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή αδιαφορεί για την κακοποίηση των γυναικών πυγμάχων από αντιπάλους γεμάτους τεστοστερόνη - Εξευτελισμός των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ολυμπιακοί Αγώνες:Την επιβολή με αυταρχικό και δικτατορικό τρόπο της woke ατζέντας επιχειρεί η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή, προσβάλλοντας το Ολυμπιακό πνεύμα και εξευτελίζοντας τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Ολυμπιακοί Αγώνες: Έτσι, αντί να στείλουν να αγωνισθεί με τους άνδρες στην πυγμαχία η τρανς πυγμάχος από την Αλγερία Ιμανε Χελιφ, που τσάκισε στο ξύλο με… ανδρικές γροθιές την Ιταλίδα πυγμάχο Άντζελα Καρίνι, υποχρέωσαν την τελευταία να… απολογηθεί δημόσια και να ζητήσει συγγνώμη, γιατί αποσύρθηκε από τον αγώνα, διαμαρτυρόμενη για την αδικία σε βάρος όλων των γυναικών πυγμαχων και φοβούμενη για την ζωή της από την άνιση αυτή μάχη.

Είναι ντροπή αυτό που γίνεται στο Παρίσι! Που είναι οι γυναικείες οργανώσεις για να διαμαρτυρηθούν;

Το χειρότερο δε, από όλα τα απαράδεκτα που συμβαίνουν, είναι ότι όχι μόνον επέτρεψαν σε μια πυγμάχο φουλ στην τεστοστερόνη (αυτό έδειξαν οι ιατρικές εξετάσεις) να τσακίζει με ανδρικές γροθιές τις γυναίκες αθλήτριες, αλλά αναγκάζουν και τις τελευταίες, δηλαδή τα θύματα αυτής της πρωτοφανούς κακοποίησης, να αισθάνονται και ενοχές επειδή ύψωσαν φωνή υπέρ της νομιμότητας και ζήτησαν το αυτονόητο!

Ολυμπιακοί Αγώνες: Επιβάλλουν αυταρχικά την woke ατζέντα- Υποχρέωσαν την Ιταλίδα πυγμάχο να ζητήσει συγγνώμη από την Αλγερινή τραβεστί επειδή διαμαρτυρήθηκε για τις… ανδρικές γροθιές που έτρωγε

Ας δούμε όμως πιο αναλυτικά, πως οδήγησαν στην αυτο-ενοχοποίηση την ατυχή Ιταλίδα αθλήτρια:

Περιγράφοντας τη στιγμή που αποφάσισε να αποχωρήσει, η Άντζελα Καρίνι δήλωσε: «Αμέσως είπα στον εαυτό μου “κάτι δεν πάει καλά”. Ένιωσα το χτύπημα. Με πόνεσε. Πολύ».

Όταν ρωτήθηκε εάν ήταν το πιο δυνατό χτύπημα που έχει δεχθεί, απάντησε: «Απλά λέω ότι ποτέ δεν με έχουν βγάλει νοκ άουτ. Μέχρι σήμερα δεν είχα φύγει ποτέ από το ρινγκ πριν το τέλος του αγώνα. Είμαι πολεμίστρια. Αλλά ακόμα και οι πολεμιστές, όταν βλέπουν πως η μάχη έχει τελειώσει, καρφώνουν τα σπαθιά τους στο έδαφος και παραδίδονται».

Για το γεγονός πως είπε ότι «δεν είναι δίκαιο», σημείωσε πως ήταν ένα «ξέσπασμα της στιγμής» επειδή εγκατέλειψε με αυτόν τον τρόπο τους Ολυμπιακούς Αγώνες, στους οποίους πίστευε πως μπορούσε να διακριθεί.

«Σε καμία περίπτωση δεν έκρινα κανέναν. Ποια είμαι εγώ για να το κάνω; Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω πολλά για τον αντίπαλό μου εκτός από ένα πράγμα: Δεν έχουμε για τίποτα να την κατηγορήσουμε και δεν έχει καμία ευθύνη. Είναι μια γυναίκα που αγωνίζεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όπως εγώ», δήλωσε.

Ερωτηθείσα για τον λόγο που δεν της έδωσε το χέρι στο τέλος του αγώνα είπε: «Έκανα λάθος. Βγήκα από το ρινγκ γεμάτη με οργή. Δεν το έχω ξανακάνει ποτέ στη ζωή μου. Πάντα χαιρετούσα την αντίπαλό μου. Ζητώ συγγνώμη από την Ιμάνε που δεν της έδωσα το χέρι».

 
Top