Ένας ακραίος λομπίστας, γνωστός για τις προκλητικές και ακραίες θέσεις του, επανεμφανίστηκε για να αναστατώσει τη Σερβία με νέες προκλητικές δηλώσεις. 
Ο λομπίστας του ΝΑΤΟ ισχυρίζεται ότι οι Σέρβοι είναι βοοειδή
Πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους μισητές των Σέρβων και των Ελλήνων αλλά υπέρμαχος της Μεγάλης Αλβανίας ο οποίος έχει καταφέρει να κερδίσει την εχθρότητα της Σερβικής κοινής γνώμης με τις ακραίες θέσεις και τις ρητορικές του.

Απειλές για Βομβαρδισμό του Βελιγραδίου

Αυτός ο αμφιλεγόμενος λομπίστας, ο οποίος υποστηρίζει έντονα τη στρατιωτική παρέμβαση του ΝΑΤΟ, κάλεσε ανοιχτά για τον βομβαρδισμό του Βελιγραδίου μετά τα γεγονότα στη Μπάνσκα τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους. Μέσα από την πλατφόρμα Χ (πρώην Twitter), δεν δίστασε να εκφράσει την ακραία του θέση, γράφοντας με θρασύτητα: "Βομβαρδισμός του Βελιγραδίου τώρα!" Η δήλωση αυτή προκάλεσε σάλο στη Σερβία και πέρα από τα σύνορά της, θυμίζοντας σε πολλούς τις τραυματικές εμπειρίες του παρελθόντος.

Επίθεση στην Σερβική Ηγεσία και Υποστήριξη της Αντιπολίτευσης

Ο συγκεκριμένος λομπίστας δεν περιορίζεται μόνο στις επιθέσεις κατά του σερβικού λαού. Είναι επίσης γνωστός για τη στενή του σχέση με τη σερβική αντιπολίτευση, ιδιαίτερα με τον Dragan Đilas, και έχει επανειλημμένα επιτεθεί στη σερβική κρατική ηγεσία υπό τον πρόεδρο Aleksandar Vučić. Στόχος του, όπως φαίνεται, είναι η αποσταθεροποίηση της χώρας, καθώς έχει υποστηρίξει ακόμη και την ιδέα ενός νέου Μαϊντάν στο Βελιγράδι, αναφερόμενος στις αιματηρές διαδηλώσεις που οδήγησαν στην ανατροπή της κυβέρνησης στην Ουκρανία.

Αμφιλεγόμενη Προσωπικότητα με Επικίνδυνες Θέσεις

Ο μισητής αυτός είναι γνωστός για τις ακραίες και επικίνδυνες θέσεις του, που προάγουν τη βία και τη διαίρεση. Έχει γίνει στόχος της σερβικής κοινωνίας και των μέσων ενημέρωσης, καθώς οι θέσεις του προκαλούν αναταράξεις και θέτουν σε κίνδυνο την ειρήνη και την ασφάλεια στην περιοχή.


 





 
Top