Μια φρικτή υπόθεση συγκλονίζει τη Γερμανία, καθώς ένας 26χρονος, γνωστός μόνο ως SL, συνελήφθη με την κατηγορία ότι σκότωσε και αποκεφάλισε έναν άνδρα και στη συνέχεια πέταξε το κεφάλι του από το παράθυρο του διαμερίσματός του σε ένα συγκρότημα κατοικιών στο Ντούισμπουργκ.

Η αποτρόπαια πράξη ήρθε στο φως το Σάββατο, όταν μια γυναίκα που περνούσε από το συγκρότημα βρήκε μια τσάντα με το ανθρώπινο κεφάλι στο γρασίδι. Τα υπολείμματα εντοπίστηκαν κοντά στο διαμέρισμα του SL. Στην έρευνα που ακολούθησε, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν το αποκεφαλισμένο σώμα ενός 57χρονου άνδρα μέσα στο διαμέρισμα του υπόπτου.

Η αστυνομία είχε επισκεφτεί το συγκρότημα δύο ημέρες πριν, την Παρασκευή, λόγω αναφοράς γείτονα για ένα λάστιχο αυτοκινήτου κρεμασμένο από το παράθυρο. Παρά την παρέμβαση της αστυνομίας, η οποία ζήτησε από τον SL να αφαιρέσει το λάστιχο, οι αρχές δεν μπήκαν στο διαμέρισμα, γεγονός που ίσως θα μπορούσε να είχε αποκαλύψει το αποτρόπαιο έγκλημα.

Οι γείτονες περιγράφουν τον SL ως ήσυχο και απομονωμένο άτομο, ο οποίος συνήθως τραβούσε την προσοχή μόνο όταν κάπνιζε ή έπινε. Ωστόσο, αρκετοί αναφέρουν ότι είχαν παρατηρήσει μια έντονη δυσοσμία προερχόμενη από κοντέινερ κοντά στο κτίριο τις προηγούμενες μέρες.

Φήμες κυκλοφορούν για πιθανό κανιβαλισμό, αν και η εισαγγελία δεν έχει επιβεβαιώσει αυτές τις πληροφορίες. Οι αρχές δεν έχουν ακόμα αποκαλύψει την ταυτότητα του θύματος, πώς ακριβώς πέθανε, ή πόσο καιρό το σώμα βρισκόταν στο διαμέρισμα του SL.

Η αποτρόπαια φύση του εγκλήματος έχει προκαλέσει σοκ και ανησυχία στην τοπική κοινότητα, με πολλούς να αναρωτιούνται πώς μια τόσο φρικτή πράξη μπορούσε να διαπραχθεί σε μια τόσο καθημερινή και αθόρυβη γειτονιά.

 
Top