Η αστυνομία στο Μπέρμιγχαμ ερευνά ρατσιστικά γκράφιτι που έχουν αρχίσει να εμφανίζονται στους δρόμους. Το γκράφιτι γράφει "No whites" και "No whites allow", αναφέρει το περιοδικό The Telegraph .

Οι τοιχογραφίες που κάνουν διακρίσεις εναντίον των λευκών έχουν σκοπό να αυξήσουν τον εκφοβισμό και να εκδιώξουν τον λευκό βρετανικό πληθυσμό της πόλης από περιοχές με μεταναστευτικό υπόβαθρο.

Ρατσιστικά γκράφιτι εμφανίστηκαν σε τρεις τοποθεσίες στη γειτονιά Alum Rock την περασμένη εβδομάδα.

Μια εικόνα κάμερας παρακολούθησης που έλαβε η Telegraph δείχνει μια φιγούρα με κουκούλα να πλησιάζει την πρώτη τοποθεσία, έναν τοίχο μπροστά από ένα δημοτικό σχολείο, γύρω στη 01.20 π.μ. της Πέμπτης.

Φαίνεται να παρακολουθεί για να δει αν τον παρακολουθούν και βάφει με σπρέι έναν τοίχο με το σύνθημα «No Whites» πριν βγει γρήγορα.

Δεν υπάρχει καμία βεβαιότητα ότι το πρόσωπο που βιντεοσκοπήθηκε από την κάμερα παρακολούθησης είναι υπεύθυνο για άλλες συκοφαντίες.

Μόλις το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Μπέρμιγχαμ, μια ομάδα μεταναστών μαχαίρωσε σοβαρά έναν λευκό Βρετανό στο λαιμό και το κινηματογράφησε σε βίντεο . Στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων μεταναστευτικής καταγωγής που είναι ύποπτα για απόπειρα ανθρωποκτονίας προχώρησε η αστυνομία.

Διαβάστε περισσότερα για το θέμα:

 
Top