Στο «φως» της δημοσιότητας ήρθε ένα βίντεο ντοκουμέντο το οποίο έχει καταγράψει την απόπειρα βιασμού που δέχθηκε μια 20χρονη το μεσημέρι της Δευτέρας σε παραλία της Σαλαμίνας.

Μάλιστα, όταν η κοπέλα προσπάθησε να διαφύγει τρέχοντας προς τη θάλασσα, ο δράστης την ακολούθησε και προσπάθησε να την ακινητοποιήσει μέσα στο νερό, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

Το περιστατικό έγινε αντιληπτό από φιλικό πρόσωπο της 20χρονης κοπέλας.



Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:24

Όπως φαίνεται και σε βίντεο το οποίο έχει αναρτηθεί στα social media, θύτης και θύμα είναι μέσα στο νερό και ο νεαρός που έχει αντιληφθεί το περιστατικό προσπαθεί να σώσει την κοπέλα.

Στο βίντεο ακούγεται να λέει στην κοπέλα, να βγει έξω και στη συνέχεια απευθύνεται στο δράστη, ο οποίος προσποιείται λέγοντας ότι μπερδεύτηκε.

Ο φίλος της κοπέλας «στολίζει» κυριολεκτικά με «γαλλικά» τον επίδοξο βιαστή.

Στο βίντεο δε φαίνεται καθαρά η τοποθεσία αλλά εκτιμούμε ότι η παραλία βρίσκεται στο Αιάντειο καθώς διακρίνεται στο βάθος η πόλη της Σαλαμίνας (Κούλουρη).

Στην συνέχεια βγήκε από την θάλασσα και ο άνδρας που ήταν έξω τον ρωτούσε αν απειλούσε την κοπέλα να την βιάσει. «Μου είπαν ότι είναι μια άλλη, αλήθεια σου λέω», του απάντησε.

Όπως είπε το 20χρονο κορίτσι, ο δράστης την απείλησε ότι έχει μαχαίρι και ότι θέλει να τη βιάσει, διαφορετικά θα την μαχαιρώσει.

Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία η οποία συνέλαβε τον δράστη ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

 
Top