Εάν θέλετε να μάθετε τις μακροπρόθεσμες παρενέργειες των εμβολίων κατά του COVID-19, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα τελευταία αποκτήματα της Pfizer . Από την κυκλοφορία του εμβολίου της για τον COVID-19, η Pfizer έχει αποκτήσει συγκεκριμένες φαρμακευτικές εταιρείες που θεραπεύουν φλεγμονώδεις ασθένειες του ανοσοποιητικού, καρδιακές φλεγμονές και διάφορους καρκίνους. Καθώς το εμβόλιο πειραματικής χρήσης τους είχε επιβληθεί στον πληθυσμό (συμπεριλαμβανομένου του στρατού), η Pfizer επένδυε σε φάρμακα που στοχεύουν καταστάσεις υγείας που δημιουργήθηκαν ή/και επιδεινώθηκαν από τα πειραματικά της εμβόλια.

Η Pfizer εξαγόρασε μια φαρμακευτική εταιρεία που θεραπεύει ανοσοφλεγμονώδεις ασθένειες, συμπεριλαμβανομένης της μυοκαρδίτιδας

Για παράδειγμα, το 2021, η Pfizer εξαγόρασε την Arena Pharmaceuticals. Το τίμημα της εξαγοράς ήταν δυσανάλογο με το μέγεθος της αγοράς του φαρμάκου που απέκτησαν, αλλά η οξυδερκής εκτελεστική ομάδα της Pfizer γνώριζε ότι η εξαγορά θα άξιζε τον κόπο στο τέλος. Με την εξαγορά της Arena Pharmaceuticals, η Pfizer μπόρεσε να ελέγξει το μέλλον της θεραπείας για διάφορες ανοσοφλεγμονώδεις ασθένειες, συμπεριλαμβανομένων φαρμάκων που αντιμετωπίζουν τη φλεγμονή της καρδιάς ( μυοκαρδίτιδα και περικαρδίτιδα ). Αυτά τα προβλήματα υγείας εκτοξεύθηκαν στα ύψη μετά το 2021, όταν τα εμβόλια της Pfizer για τον COVID-19 επιβλήθηκαν παράνομα στους πληθυσμούς και τυχαία τοποθετήθηκαν στο πρόγραμμα εμβολίων παιδικής ηλικίας του CDC. Σήμερα, η Pfizer επωφελείται από προβλήματα υγείας που προκάλεσαν, κρατώντας τους ανθρώπους σε κατάσταση ασθένειας και φαρμακευτικής εξάρτησης.

Η Pfizer εξαγοράζει φαρμακευτική εταιρεία που θεραπεύει διάφορους καρκίνους, αξιοποιώντας την επιδημία του καρκίνου του turbo

Μέχρι το 2023, η Pfizer δαπάνησε 43 δισεκατομμύρια δολάρια από τα εμβόλιά της για να αποκτήσει τη Seagen Pharmaceuticals, μια ελάχιστα γνωστή φαρμακευτική εταιρεία που ειδικεύεται στις θεραπείες του καρκίνου. Τώρα, η Pfizer επωφελείται από την αύξηση των καρκίνων turbo που επηρεάζουν τα εμβολιασμένα άτομα όλων των ηλικιακών ομάδων. Ο καρκίνος Turbo είναι ένα νέο φαινόμενο όπου οι ογκολόγοι περιγράφουν ένα νέο κύμα επιθετικών καρκίνων που σκοτώνουν ανθρώπους σε εβδομάδες ή ημέρες, σε αντίθεση με μήνες ή χρόνια. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι κάτι προκαλεί ανοσοανεπάρκεια. Αυτό ακριβώς που είπαν στους πληθυσμούς να πάρουν για να προστατεύσουν εκείνους με ανοσοανεπάρκεια έχει δημιουργήσει μια εντελώς νέα κατηγορία ανθρώπων με ανοσοανεπάρκεια και καρκίνους στροβίλου. Εν τω μεταξύ, τα καταστροφικά βιολογικά τους όπλα παραμένουν στην αγορά, διασφαλίζοντας ότι αυτά τα ζητήματα υγείας θα συνεχίσουν να είναι κερδοφόρα εγχειρήματα για τα επόμενα χρόνια.

Η Pfizer εξαγοράζει φαρμακευτική εταιρεία που αντιμετωπίζει τα μπλοκαρίσματα της ροής του αίματος

Το 2022, η Pfizer εξαγόρασε την παγκόσμια Blood Therapeutics, η οποία διαθέτει αποκλειστικότητα στην αγορά για ένα φάρμακο που θεραπεύει τη δρεπανοκυτταρική αναιμία. Η Pfizer ξόδεψε ένα δυσανάλογο ποσό για να εξαγοράσει την εταιρεία, με βάση τις προβλέψεις ότι περισσότεροι άνθρωποι θα παρουσιάσουν αυτή την ασθένεια του αίματος στο μέλλον. Η δρεπανοκυτταρική αναιμία περιγράφεται ως γενετική διαταραχή, οπότε γιατί να επενδύσει η Pfizer στο φάρμακο; Στη δρεπανοκυτταρική αναιμία, τα ερυθρά αιμοσφαίρια αποκτούν σχήμα ημισελήνου λόγω γενετικής μετάλλαξης. Αυτά τα δρεπανοειδή ερυθρά αιμοσφαίρια δεν κινούνται εύκολα, με αποτέλεσμα να εμποδίζεται η ροή του αίματος. Θα μπορούσε ενδεχομένως το φάρμακο να επαναχρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία άλλων ασθενειών του αίματος που χαρακτηρίζονται από παρεμπόδιση της ροής του αίματος; Τα εμβόλια κατά του COVID-19 είναι διαβόητα για την πρόκληση θρόμβων αίματος , επομένως υπάρχει δυνητικά μεγαλύτερη χρήση για αυτήν την κατηγορία φαρμάκων.

Η εκμετάλλευση του πληθυσμού από την Pfizer φαίνεται να είναι προμελετημένη

Το πιο συγκλονιστικό από όλα είναι ότι αυτή η παράβαση του εμβολίου COVID-19 φαίνεται να είναι προμελετημένη . Πριν κυκλοφορήσει το εμβόλιο τους στο κοινό, η Pfizer διέθετε στοιχεία ότι το εμβόλιο της προκαλούσε ήδη σοβαρά προβλήματα υγείας σε άτομα που προσφέρθηκαν εθελοντικά στις βιαστικές κλινικές δοκιμές. Στην πραγματικότητα, τα στοιχεία έδειξαν ότι το εμβόλιο προκάλεσε φλεγμονώδεις και αυτοάνοσες καταστάσεις, μαζί με φλεγμονή της καρδιάς και ενίσχυση εξαρτώμενη από αντισώματα που προκάλεσε αποτυχία του ανοσοποιητικού συστήματος. Αυτά τα έγγραφα της Pfizer ήταν κρυμμένα μέχρι που μια μήνυση ανάγκασε την Pfizer να προσκομίσει τα καταδικαστικά στοιχεία για τις βλάβες του εμβολίου.

Αλλά μέχρι τότε ήταν πολύ αργά. Ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού είχε ήδη πει ψέματα και αναγκάστηκε να κάνει τις ενέσεις και η ζημιά ήταν εκτεταμένη . Σήμερα, η Pfizer είναι απασχολημένη με την εξαγορά εταιρειών φαρμάκων που θεραπεύουν τις χρόνιες παθήσεις που βοήθησαν να προκαλέσουν, ενώ συνεχίζουν να εκμεταλλεύονται τους ανθρώπους με περισσότερα ενισχυτικά εμβόλια και περαιτέρω βλάβες στο αίμα.

 
Top