Αγαπημένοι μου φίλοι. Μετά από 13 μέρες νοσηλείας με βαριά πνευμονία βγήκα από το νοσοκομείο Mediteraneo όπου οφείλω ευγνωμοσύνη σ στους γιατρούς τους νοσηλευτές και την διοίκηση. Οι γιατροί μου έσωσαν τη ζωή καθώς μου απαγόρευσαν ρητως να μεταβώ στην ορκωμοσία στο Στρασβούργο. Πέρασε τυφώνας από πάνω μου ενώ αφαιρέθηκαν 4 λίτρα υγρό και από τους δύο πνεύμονες. Σας ευχαριστώ θερμά για τις ευχές σας που με έχουν συγκινήσει ιδιαίτερα. Αρχικά αψηφισα τον κίνδυνο…αλλά πήρα ένα πολύ σκληρό μάθημα. Όταν υπερβάλουμε σε δυνάμεις…αυτές γίνονται εχθρός. Το μικρόβιο το πήρα στην Πορτογαλία…γι αυτό προσοχή σε όλους σας Η υγεία πάνω από όλα. Τώρα 15 μέρες οι γιατροί συνέστησαν μεγάλη προσοχή. Σας ενημερώνω ο ίδιος για να γνωρίζετε από πρώτο χέρι…ότι η υγεία είναι ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Σας ευχαριστώ για όλα! Να προσέχετε γιατί το πολυτιμότερο αγαθό είναι στη ζωή μας ή υγεία. Πάντα δικός σας ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΥΤΙΑΣ 

Ήταν 15 Ιουλίου 2024 όταν ο Γιώργος Αυτιάς έστελνε στους φίλους του, διά μέσω viber, την ενημέρωση για τη κατάσταση της υγείας του>

Αγαπημένοι μου φίλες και φίλοι. Στην πιο σημαντική μέρα από την εκλογή μου….δεν θα είμαι στο Στρασβούργο. Μια επιθετική πνευμονία από την Πορτογαλία με καθήλωσε στο κρεβάτι του νοσοκομείου. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τις ευχές σας. Λυπήθηκα πολύ αλλά απαγόρευσαν οι εξαιρετικοί γιατροί να μετακινηθω. Σας ενημερώνω ο ίδιος. Ο Θεός μεγάλος για όλους μας! Σύντομα ελπίζω να τελειώσει και αυτή η περιπέτεια. ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΜΙΑ ΖΩΗ!! Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Γιώργος Αυτιάς, πρόσφατα εκλεγμένος ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Κατά τις τελευταίες εξετάσεις, ανιχνεύθηκε μεγάλη ποσότητα υγρού στους πνεύμονες του, γεγονός που οδήγησε τους γιατρούς στην άμεση εξαγωγή του.

Η κατάσταση του Γιώργου Αυτιά παρακολουθείται στενά, με τους ιατρούς να λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αποκατάσταση της υγείας του.

Σε παλαιότερη συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης που παραχώρησε στο Open και στην εκπομπή «Όσα δε λέμε», εξομολογήθηκε πως πέρασε μία πολύ δύσκολη στιγμή στη ζωή του.

Ο υποψήφιος τότε και σημερινός ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, αποκάλυψε ότι το καλοκαίρι του 2023 υποβλήθηκε σε εγχείρηση για να αντιμετωπιστεί ο καρκίνος του προστάτη.

«Πέρσι το καλοκαίρι είχα κάνει μια εξέταση psa. Μου τηλεφωνεί ο γιατρός μόλις είπα “καλό καλοκαίρι” και μου λέει “ξέχασέ το, γιατί αύριο έχεις χειρουργείο”. Ευτυχώς το προλάβαμε στο τσακ και γι’ αυτό κάνω έκκληση στους πάντες να κάνουν εξετάσεις» εξομολογήθηκε στην εκπομπή της Άννας Δρούζα «Όσα (δε) Λέμε» στο OPEN.

Όπως είπε ο κ. Αυτιάς, ήταν καρκίνος στον προστάτη χωρίς μετάσταση, με την πρώτη σκέψη να είναι «θα τα καταφέρεις και θέλω να ζήσω και παράλληλα αλλάζεις πολλά πράγματα όταν περάσεις από ένα τέτοιο στάδιο».

«Είδα μπροστά μου τον θάνατο. Ήρθε η γιατρός να μου κάνει ψυχολογική ενδυνάμωση και της είπα “θα μπούμε τραγουδώντας”.

Ήταν να μπω στο χειρουργείο στη 1 μετά το μεσημέρι αλλά μπήκα από τις 11:30. Ήμουν βέβαιος ότι όλα θα πήγαιναν καλά.

Ευγνωμονώ τον γιατρό μου τον κ. Αρβανιτάκη. Ήταν ένα δύσκολο καλοκαίρι αλλά σας παρακαλώ κάντε εξετάσεις, η πρόληψη είναι το παν» πρόσθεσε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής.

Ο Γιώργος Αυτιά πολύ νωρίς είχε λάβει τα εμβόλια COVID-19. Eίναι πλήρως εμβολιασμένος. Σε ένα μεγάλο ποσοστό ληπτών τα συγκεκριμένα εμβόλια καταστρέφουν το ανοσοποιητικό σύστημα διαλύουν τόσο τα λευκά όσο και τα ερυθρά αιμοσφαίρια-γι΄αυτό και η έκρηξη των λευχαιμιών σε ποσοστό 500% όπως οι ίδιοι οι γιατροί, εντός και εκτός της χώρας, εκμυστηρεύονται πλέον στους ασθενείς τους.

Ανάμεσα στις ιδιότητες των εμβολίων COVID-19 είναι να χτυπάνε τον οργανισμό στο σημείο που υπάρχει μια υποβόσκουσα ευαισθησία.

 
Top