Ξεσαλώνουν οι υποστηρικτές του Αλβανόψυχου Βαγγέλη Τάβου στενού φίλου του Έντι Ράμα 
Στις 4 Αυγούστου οι Δημαρχιακές εκλογές - Επιτακτική η ανάγκη να ενεργοποιηθεί στον μέγιστο βαθμό η οικογένεια Μπελέρη στο πλευρό του Πέτρου Γκικουρία

Μεγάλος είναι ο κίνδυνος να χαθεί ο Δήμος της Χειμάρρας στις Δημοτικές εκλογές της Κυριακής 4ης Αυγουστου.Μιλαμε για τον Δήμο που είχε κερδηθεί από τον Φρέντη Μπελέρη κόντρα σε όλο τον πολιτικό,προσωπικό και παρακρατικό μηχανισμό του Αλβανού πρωθυπουργού Έντυ Ράμα.


Όπως είναι γνωστό( για να μην έχουμε “κοντή μνήμη”) ο Ράμα” έστησε” μια σκευωρια σε βάρος του Μπελερη και μεθόδευσε την καταδίκη του από το περιβόητο “Δικαστήριο κατά της Διαφθοράς”(SPAK),σε πρώτο και δεύτερο βαθμό.

Γνωρίζοντας ότι ο Αλβανικός νόμος, στην περίπτωση τελεσιδικης καταδίκης εκλεγμένου Δημαρχου,δεν του επιτρέπει να ασκήσει τα καθήκοντά του και τον οδηγεί σε έκπτωση και σε νέες εκλογές.

Και μπορεί μεν,ο Μπελερης να τιμήθηκε από τον Ελληνικό λαό,με την εκλογή του ως Ευρωβουλευτού,αλλά ετσι- εξ αντικειμενου- “έφυγε από τα πόδια” του Αλβανού πρωθυπουργού.

Ο οποίος επιθυμεί όσο ο,τιδηποτε άλλο να ελέγξει πλήρως τον Δήμο Χειμάρρας,γιατί μόνον έτσι μπορεί να βάλει στο χέρι και να παραδώσει σε δικούς του διαπλεκόμενους Αλβανούς επιχειρηματίες την παραδεισένια παραλιακή ζώνη της πόλης!

Ο Μπελερης του ήταν εμπόδιο και τον έβγαλε από την μέση.Τωρα κατεβάζει ως υποψήφιο έναν στενο του φίλο,τον δοσίλογο Βορειοηπειρώτη Βαγγέλη Ταβο,αξιωματούχο του Σοσιαλιστικού κόμματος Αλβανίας.

Ο Τάβος,παρόλο που κατάγεται από τα χωριά της Δρόπολης,δηλαδή από την “καρδιά” της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας,τονίζει ότι είναι ” περήφανος Αλβανός”!

Ο καταπτυστος αυτός άνθρωπος καμαρώνει για την προσφωνηση,που του απευθύνει κομματαρχης του σε χωριό της ευρύτερης περιοχής της Χειμάρρας και συμφωνεί με το ανθελληνικό παραλήρημα του ομιλητή και φίλου του,που κραυγάζει” μετά τις εκλογές της 4ης Αυγούστου δεν θα μιλάει κανείς Ελληνικά στην Χειμαρρα”!


 
Top