Εγκωβίστηκαν άνθρωποι στα συντρίμμια - Στο ύψος της Ελαίας Μεσσηνίας το δυστύχημα

Αδιανόητη τραγωδία: Νεκροί δύο ενήλικες και 2 μικρά παιδιά-Το μεσημέρι της Παρασκευής, στην εθνική οδό Πύργου – Κυπαρισσίας, στο ύψος της Ελαίας, σημειώθηκε ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα.


Αδιανόητη τραγωδία: Νεκροί δύο ενήλικες και 2 μικρά παιδιά- Σύγκρουση Νταλίκας με 3 αυτοκίνητα, θρήνος στη χώρα

Λεπτομέρειες του Ατυχήματος

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο οδηγός νταλίκας που κατευθυνόταν προς Κυπαρισσία έχασε τον έλεγχο του οχήματος μετά από μια δύσκολη στροφή. Η νταλίκα δίπλωσε, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με τρία διερχόμενα οχήματα. Τα αυτοκίνητα βρέθηκαν κάτω από τη νταλίκα, προκαλώντας το θανατηφόρο τροχαίο.


Αριθμός Θυμάτων και Τραυματιών

Οι πηγές αναφέρουν ότι υπάρχουν τουλάχιστον τέσσερις νεκροί – δύο ενήλικες και δύο παιδιά. Δύο νεκροί προέρχονται από το ένα ΙΧ, ο πατέρας με το παιδί του, και άλλοι δύο από το άλλο ΙΧ. Επιπλέον, υπάρχουν τέσσερις βαριά τραυματίες από το τρίτο ΙΧ, ένας εκ των οποίων διασωληνώθηκε και μεταφέρεται στην Καλαμάτα. Για τους απεγκλωβισμούς επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 6 οχήματα.

Αδιανόητη τραγωδία: Νεκροί δύο ενήλικες και 2 μικρά παιδιά- Σύγκρουση Νταλίκας με 3 αυτοκίνητα, θρήνος στη χώρα

Άμεση Αντίδραση των Αρχών

Οι αρχές έσπευσαν άμεσα στο σημείο με ασθενοφόρα, πυροσβεστικά οχήματα και αστυνομικές δυνάμεις για την απεγκλωβισμό των θυμάτων. Το ένα από τα εμπλεκόμενα οχήματα καταπλακώθηκε πλήρως από τη νταλίκα, καθιστώντας την επιχείρηση ιδιαίτερα δύσκολη.

Κλείσιμο της Εθνικής Οδού

Η Εθνική Οδός Πύργου – Κυπαρισσίας έχει κλείσει και η κυκλοφορία διεξάγεται μέσω παρακαμπτηρίου δρόμου μέσω Ελαίας. Η αιτία της σύγκρουσης παραμένει υπό διερεύνηση.


Γνωστή Επικίνδυνη Στροφή

Το δυστύχημα σημειώθηκε στη γνωστή «στροφή της Ελαίας», όπου στο παρελθόν έχουν συμβεί πολλά αντίστοιχα περιστατικά. Οι κάτοικοι της περιοχής γνωρίζουν τη στροφή ως ιδιαίτερα επικίνδυνη, με πολλά τροχαία δυστυχήματα να έχουν συμβεί στο ίδιο σημείο.

 
Top