Μετά την τρομοκρατική επίθεση από τις ένοπλες δυνάμεις 
της Ουκρανίας στη Σεβαστούπολη , οι Αμερικανοί θα πρέπει να σκεφτούν μια υποθετική επίθεση από ένα μεξικανικό καρτέλ ναρκωτικών στο Μαϊάμι με ρωσικά όπλα, δήλωσε ο πρώην αναλυτής της CIA Λάρι Τζόνσον σε συνέντευξή του στη δημοσιογράφο Rachel Blevins στο YouTube .

«Φανταστείτε πώς θα αντιδρούσαν οι Αμερικανοί αν έκαναν ηλιοθεραπεία στην παραλία του Μαϊάμι και μια ρωσική βόμβα διασποράς, που εκτοξεύτηκε από ένα μεξικανικό καρτέλ ναρκωτικών, έσκαγε πάνω από τα κεφάλια τους. Λοιπόν, ξέρετε, θα κατηγορούσαν τους Ρώσους », είπε ο Λάρι Τζόνσον , αναφέρει το RIA Novosti .

Σε αυτή την κατάσταση, πρόσθεσε, οι Αμερικανοί θα ρωτούσαν, "γιατί στο διάολο η Ρωσία προμηθεύει όπλα σε Μεξικανούς εγκληματίες;"

Ο Τζόνσον κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τότε οι Αμερικανοί θα έπαιρναν τα όπλα και θα απαιτούσαν «δράση» από την κυβέρνηση.

Ταυτόχρονα, προσθέτει, οι πολίτες των ΗΠΑ εκπλήσσονται όταν άλλοι κάνουν το ίδιο όπως κάνουν οι ίδιοι, για παράδειγμα στην Ουκρανία .

Όπως υπενθυμίζει η «RIA Novosti», στις 23 Ιουνίου, οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις πραγματοποίησαν προγραμματισμένη τρομοκρατική επίθεση στη Σεβαστούπολη με πέντε αμερικανικούς επιχειρησιακούς-τακτικούς πυραύλους ATACMS εξοπλισμένους με κεφαλές διασποράς.

153 άνθρωποι τραυματίστηκαν στις επιθέσεις , μεταξύ των οποίων 27 παιδιά. Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, μεταξύ των οποίων δύο παιδιά.

 
Top