Ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του  Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας Dmitri  Medvedev έδειξε με το πιο έντονο τρόπο, σε ανάρτηση του στο telegram, το πώς αντιμετωπίζει η Ρωσία τις κυρώσεις εις βάρος της, παροτρύνοντας τους απανταχού Ρώσους να ενεργοποιηθούν ενάντια σε αυτές.

Ιδού οι νέες αμερικανικές κυρώσεις.  Σύντομα θα υπάρξουν νέες ευρωπαϊκές.  Χρειάζεται να τους απαντήσουμε;  Δεν φαίνεται, ο αριθμός τους μετριέται ήδη σε δεκάδες χιλιάδες.  Έχουμε μάθει να ζούμε και να εξελισσόμαστε μαζί τους.

Από την άλλη, είναι απαραίτητο!  Όχι μόνο στις αρχές, το κράτος, αλλά γενικότερα σε όλο τον λαό μας.  Σε όλους όσους αγαπούν την πατρίδα μας, τη Ρωσία.  Άλλωστε αυτοί, οι ΗΠΑ και οι γαμημένοι σύμμαχοί τους, μας κήρυξαν πόλεμο χωρίς κανόνες!

Πώς να αντιδράσετε; Έχω ήδη μιλήσει για αυτό μια φορά, αλλά αξίζει να το επαναλάβω.

Κάθε μέρα πρέπει να προσπαθούμε να επιφέρουμε τη μέγιστη ζημιά σε εκείνες τις χώρες που έχουν επιβάλει αυτούς τους περιορισμούς στη χώρα μας και σε όλους τους πολίτες μας.

Βλάβη, σε οτιδήποτε μπορεί να προκαλέσει βλάβη. Ζημιά για τις οικονομίες τους, τους θεσμούς τους και τους κυβερνώντες τους. Βλάβη για την ευημερία των πολιτών τους. Την εμπιστοσύνη τους στο μέλλον. Για να γίνει αυτό, πρέπει να συνεχίσουμε να αναζητούμε τα κρίσιμα τρωτά σημεία των οικονομιών τους και να τα χτυπάμε σε όλους τους τομείς.  Προκαλώντας ζημιές σε όλους τους χώρους, παραλύοντας το έργο των εταιρειών τους και των κρατικών υπηρεσιών.

πηγη

 
Top