Νεκροταφείο τουριστών η χώρα.Έκαναν τα σκευάσματα, έρχονται διακοπές και ξεψυχάνε στις ελληνικές θάλασσες
Η Ελλάδα έγινε μάρτυρας μιας ακόμα τραγωδίας, καθώς ένας 70χρονος τουρίστας έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια των διακοπών του στη χώρα.

Το περιστατικό συνέβη στην παραλία της Σκαλέτας στο Ρέθυμνο. Ο ηλικιωμένος άνδρας, που είχε πάει για μπάνιο, ανασύρθηκε από τη θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις του. Παρά τις προσπάθειες των διασωστών να του παράσχουν πρώτες βοήθειες, δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν. Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, σύμφωνα με το creta24.gr.

Η Λιμενική Αρχή Ρεθύμνου έχει αναλάβει την προανάκριση για να διαπιστώσει τα ακριβή αίτια του τραγικού αυτού συμβάντος.

Τραγωδία στο Ρέθυμνο: Νεκρός Άνδρας Βρέθηκε σε Θαλάσσια Περιοχή

Μια νέα τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο Ρέθυμνο, όταν ένας άνδρας ανασύρθηκε νεκρός από θαλάσσια περιοχή.

Ο άνδρας, τα στοιχεία του οποίου παραμένουν άγνωστα, εντοπίστηκε στην παραλία «Σπηλιές Ρεθύμνου». Το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου έχει αναλάβει την προανάκριση για να διαπιστωθούν οι συνθήκες και τα αίτια του θανάτου του.

Οι τοπικές αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για να ρίξουν φως στο περιστατικό και να ταυτοποιήσουν τον άτυχο άνδρα.

Τραγωδία στη Χαλκιδική: Θάνατος 74χρονης Γυναίκας από Ανακοπή Καρδιάς

Μια 74χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της το απόγευμα της Πέμπτης 20 Ιουνίου, ενώ κολυμπούσε σε παραλία της Χαλκιδικής. Το περιστατικό συνέβη στην παραλία “Πολύχρονο” του Δήμου Κασσάνδρας.

Η Λιμενική Αρχή των Νέων Μουδανιών ενημερώθηκε άμεσα για την ανεύρεση της γυναίκας χωρίς τις αισθήσεις της στη θάλασσα. Παρά τις προσπάθειες των διασωστών, η ηλικιωμένη δεν επανήλθε.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας Χαλκιδικής, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Η σορός της θα μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Το Β' Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης έχει αναλάβει την προανάκριση για το περιστατικό.

 
Top