Ένας Ουκρανός στρατιώτης κολύμπησε διασχίζοντας 
τον Δνείπερο πάνω σε μια σχεδία από άδεια πλαστικά μπουκάλια και παραδόθηκε στις ρωσικές δυνάμεις, επιβεβαίωσε μια πηγή από τις ρωσικές δομές ασφαλείας.

Η μετακίνησή του στις όχθες του Δνείπερου (βίντεο, πάνω), όπου βρίσκονται οι ρωσικές δυνάμεις, ήταν σε εξέλιξη τρεις μήνες, δεδομένου ότι προηγουμένως είχε ενημερώσει τον ρωσικό στρατό για τα σχέδιά του μέσω του chatbot Free Soldier, δήλωσε πηγή ρωσικών μέσων ενημέρωσης. πρακτορεία.

Ο Ουκρανός στρατιώτης αποφάσισε να δραπετεύσει επειδή, όπως λέει, η ουκρανική διοίκηση σχεδιάζει να μετακινήσει τον στρατό, συμπεριλαμβανομένης της ταξιαρχίας του, στο εγγύς μέλλον προς την κατεύθυνση του Χάρκοβο , όπου διεισδύουν οι ρωσικές δυνάμεις.

Η κατάσταση στην περιοχή του Χάρκοβο είναι δύσκολη για τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας , παραδέχτηκε ο Ανώτατος Διοικητής των Ουκρανικών Δυνάμεων, ο ίδιος ο στρατηγός Alexander Sirsky , καθώς και το Γενικό Επιτελείο των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας .

Τα ουκρανικά στρατεύματα εξαντλούνται από άνδρες, ο αριθμός των παράλογων επιθέσεων στην πρώτη γραμμή έχει μειωθεί, δήλωσε ο κυβερνήτης της περιοχής Zaporozhye Yevgeny Balicki.

«Βλέπουν βέβαια ότι τους τελειώνουν οι άνδρες γιατί υπάρχουν λιγότερες παράλογες επιθέσεις που ακολουθούνται από μεγάλο αριθμό θυμάτων.

Σε μεγαλύτερο βαθμό, έχουν περάσει στην άμυνα σχεδόν προς κάθε κατεύθυνση. Οι πόλεις Κρίνκε και Ραμποτίνο έχουν ήδη παραδοθεί ( στους Ρώσους ).

Ο εχθρός εξαντλείται από δυνάμεις», εξηγεί ο Yevgenij Balicki , προσθέτοντας ότι οι Ουκρανοί στρατιώτες, σε αντίθεση με τους Ρώσους, δεν έχουν κίνητρα και δεν καταλαβαίνουν για τι πολεμούν.

 
Top