Στον πολυπολιτισμικό Πειραιά σημειώθηκε ένοπλη συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών έξω από σούπερ μάρκετ, με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να χάσει τη ζωή του και ένας άλλος να τραυματιστεί σοβαρά. 
Το περιστατικό συνέβη σε πολυσύχναστο σημείο, προκαλώντας αναστάτωση στην τοπική κοινωνία.
Από το αιματηρό επεισόδιο ένας άνδρας έχασε τη ζωή του και ακόμη ένας έχει τραυματιστεί και έχει μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο Τζάνειο νοσοκομείο.

Αρχικά έγινε λόγος για ληστεία, με δεδομένο ότι οι πυροβολισμοί έπεσαν έξω από μεγάλο σούπερ μάρκετ.

Nέες πληροφορίες αναφέρουν πως στο αιματηρό επεισόδιο, που είχε αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένα άτομο και να τραυματιστεί ένα ακόμη, εμπλέκονται τρεις Κούρδοι, τα δύο θύματα και ο δράστης, ενώ έχει προσαχθεί ένα ακόμη άτομο, το οποίο εξετάζεται από τις αρχές για την πιθανή συμμετοχή του.

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛΑΣ που μίλησαν σε ιστοσελίδα, η συμπλοκή ξεκίνησε εκτός του σούπερ μάρκετ και όταν ο δράστης έβαλε το όπλο, οι δύο άνδρες έτρεξαν εντός του καταστήματος για να γλιτώσουν.

Ο δράστης τους ακολούθησε και τελικά τους πυροβόλησε μπροστά στα μάτια πελατών και υπαλλήλων, στο μανάβικο του γεμάτου από κόσμο σούπερ μάρκετ.

Ακολούθως διέφυγε τρέχοντας. Λίγο αργότερα εντοπίστηκε, έχοντας ακόμη πάνω του το όπλο, περίπου 800 μέτρα από το σημείο της συμπλοκής.

Ο άνδρας έχει συλληφθεί και ανακρίνεται στη γενική αστυνομική διεύθυνση Πειραιά.

Δείτε φωτογραφίες από το συμβάν: 




 
Top