Στη συνέντευξη, ο Τραμπ λέει ότι η σφαγή της Χαμάς τον Οκτώβριο δεν θα είχε συμβεί ποτέ αν ήταν πρόεδρος, καθώς οι κυρώσεις του άφησαν την τρομοκρατική ομάδα χωρίς χρήματα.

Όταν ρωτήθηκε εάν ένας πόλεμος με την Κίνα είναι αναπόφευκτος στο μέλλον, ο Τραμπ λέει ότι είναι απίθανο. Με τον κατάλληλο πρόεδρο, οι Ηνωμένες Πολιτείες μπορούν να έχουν μια ειρηνική συνύπαρξη με την Κίνα, πιστεύει.

Δεν υπάρχουν αμερικανικά στρατεύματα στην Ουκρανία

Πρόσφατα, ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν άφησε να εννοηθεί ότι θα μπορούσε να συμβεί με Γάλλους στρατιώτες ή στρατεύματα του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία, κάτι που ο Τραμπ δεν θα έκανε ποτέ.

- Μπορώ να το εγγυηθώ. Δεν θα το έκανα.

Ταυτόχρονα, κατηγορεί τη Γερμανία ότι εμπλέκεται πολύ λίγο στη σύγκρουση από όσο θα έπρεπε.

Ο πόλεμος φταίει ο Μπάιντεν

Αναφερόμενος στην υψηλή τιμή του πετρελαίου, ο Τραμπ δηλώνει ότι ο Πούτιν είναι ένας από τους λίγους ανθρώπους που έβγαζαν χρήματα όσο βρίσκεται σε πόλεμο.

Το γεγονός ότι ο πόλεμος ξέσπασε καθόλου, πιστεύει, είναι εν μέρει λάθος του Μπάιντεν.

- Ο Μπάιντεν είπε εντελώς λάθος πράγματα, όπως η Ουκρανία που έγινε μέλος του ΝΑΤΟ. Όταν τον άκουσα να μιλάει σκέφτηκα «αυτός ο άνθρωπος θα ξεκινήσει πόλεμο».

Πιστεύει ότι η κυβέρνηση Μπάιντεν συμπεριφέρθηκε «πολύ προκλητικά» στον Πούτιν.

- Αυτό δεν θα είχε συμβεί ποτέ αν ήμουν πρόεδρος. Ο Πούτιν δεν το είχε κάνει ποτέ αυτό.

Την Πέμπτη 27 Ιουνίου, οι υποψήφιοι για την προεδρία θα συναντηθούν σε συζήτηση που διοργανώνει το CNN. Το δεύτερο debate γίνεται στις 10 Σεπτεμβρίου στο ABC.

E184: σε συνομιλία με τον @realDonaldTrump , ζωντανά στο @X (0:00) bestie intros: big house talk! (1:37) οικονομία: ρύθμιση, φόροι, δασμοί, δαμασμός του πληθωρισμού, αποδολαριοποίηση (12:02) ομοσπονδιακό χρέος: ανάπτυξη, έλεγχος δαπανών, πού να περικοπούν, ρόλος της ενέργειας, πυρηνική (20:22) ξένο…

16,2 Χιλ
Απάντηση