Θα περίμενε κανείς, μετά το ανοσιούργημα του Ερντογάν Πασά, να καθυστερούσε –έστω και για τα μάτια του κόσμου!- η χούντα Μητσοτάκη τις διαδικασίες για τη λειτουργία του τζαμιού στον Βοτανικό. Ούτε αυτό δεν κάνουν οι νεοφιλελεύθεροι πωρωμένοι προδότες, που μπροστά τους ακόμα και οι συριζαίοι μοιάζουν… εθνικιστές – έστω και… ολίγον!

Έτσι, στο κανάλι της φαμίλιας Βαρδινογιάννη εμφανίστηκε χθες το βράδυ ο καθ’ ύλην αρμόδιος Δένδιας, ο οποίος απαντώντας στις προκαθορισμένες ερωτήσεις της συζύγου βουλευτή της Νουδούλας «δημοσιογράφου», καυχήθηκε ότι η Ελλάδα έχει τον μεγαλύτερο κατά κεφαλήν δείκτη τζαμιών σ’ ολόκληρο τον… πλανήτη: 

«Η Ελλάδα στη Θράκη για ένα πληθυσμό περίπου 150 χιλιάδων ίσως και λιγότερο, έχει γύρω στα 260 τζαμιά. Είναι νομίζω ο μεγαλύτερος κατά κεφαλήν δείκτης τζαμιών στον πλανήτη».

Εις ότι αφορά το τζαμί του Βοτανικού –το οποίο αναμένεται να εγκαινιαστεί τον Σεπτέμβριο- ήταν σαφής ότι προχωράει κανονικά με εντολή του τουρκοπροσκυνημένου δικτάτορα Μητσοτάκη:
Μ. ΖΑΧΑΡΕΑ: Εμείς το Τέμενος του Βοτανικού θα το προχωρήσουμε κανονικά;
Ν. ΔΕΝΔΙΑΣ: Νομίζω είναι απόφαση του Πρωθυπουργού του κ. Μητσοτάκη.
Αυτό είναι θέμα της ελληνικής εσωτερικής έννομης τάξης, απόφαση της συντεταγμένης ελληνικής πολιτείας και ο Πρωθυπουργός δήλωσε ότι θα το πραγματοποιήσει, επειδή είναι απόφαση της συντεταγμένης ελληνικής πολιτείας, όχι επειδή το ζητάει η Τουρκία.
«Πατριώτες» ψηφοφόροι, που ωρύεστε και… εθνικοφρονίζετε αβέρτα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για αντίποινα στους Τουρκαλάδες, τοιούτους ψηφίσατε και βγάλτε το σκασμό! Και ξέρατε πολύ καλά –κουφαλίτσες!- τι εστί Μητσοτακέικο, ειδικά στα εθνικά θέματα! 
 
Top