Γιώργος Παπανδρέου
Θα σας καταθέσω μία πραγματικότητα που έχω εντοπίσει και ουδέποτε μέχρι σήμερα δεν την έχω εκφράσει δημόσια. Είναι μία πραγματικότητα όμως που είναι τεκμηρωμένη και επιβεβαιώνεται μέσα από την έρευνα που έχω κάνει, τα ευρήματα της οποίας είναι προς διάθεση. Μία πραγματικότητα που εξηγεί πολλά πράγματα από αυτά που βιώνουμε και σήμερα.

Ενώ σε όλο τον κόσμο, υπάρχει η δεδομένη προσπάθεια και σχεδόν ολοκληρωμένη απόπειρα της Παγκόσμιας κυριαρχίας της λεγόμενης Υπερεθνικής Ελίτ( ή όπως αλλιώς θέλετε πείτε την), η Ελλάδα και ο ελληνικός λαός καλούνται να αντιμετωπίσουν ακόμα μία πραγματικότητα που μας έρχεται από πολύ πολύ παλιά και είναι αποτέλεσμα εκδίκησης.

Η Ελλάδα έχει έναν θανάσιμο και υπαρκτό εχθρό. Έναν ύπουλο εχθρό που πάντα ερχόταν με την βιτρίνα του φίλου αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού του κυριαρχούσε το μίσος και η διαχρονική θέληση για εκδίκηση. Ένας εχθρός που πλέον έχει αναλάβει τα ηνία παγκοσμίως και έχει καθυποτάξει την χώρα μας κάνοντας την Ελλάδα μαριονέτα του.
Πιθανές τοποθεσίες του χωριού Μωδείν στην Ιουδαία.

Κάπου το 168 π.Χ. στην Ιερουσαλήμ, σημειώνεται μία εξέγερση. Η εξέγερση των Μακκαβαίων. Η Επανάσταση των Μακκαβαίων έδωσε τέλος στην διαδικασία πλήρους εξελληνισμού των ιουδαϊκών κοινοτήτων της Παλαιστίνης που προωθούσαν οι Σελευκίδες βασιλείς. Η προσπάθεια αυτή του Βασιλιά Αντίοχου να ελληνοποιήσει τους Ιουδαίους, ήταν κάτι το ασυγχώρητο αφού μέσα από αυτή την προσπάθεια του προσπάθησε να τους εξαφανίσει. Μια προσπάθεια που γέννησε το μίσος για τους Έλληνες και ιδιαίτερα την Μακεδονία.

Ένα μίσος που μένει ζωντανό από τότε μέσα από την Χανουκά. Την μεγαλύτερη εθνική γιορτή των Εβραίων.

Οκτώ ημέρες τους γιορτάζουν κάθε χρόνο. Ένας πραγματικά εορταστικός "μαραθώνιος". Μπροστά τους ο ίδιος ο πατριάρχης τους Αβραάμ είναι "παραμελημένος" από τους απογόνους του,ο άνθρωπος που "γέννησε" το έθνος από το αίμα του. Ούτε τον Μωυσή δεν τον τιμούν τόσο, τον άνθρωπο που "έσωσε" το έθνος μέσα από την έρημο. Οι Μακκαβαίοι είναι πιο σημαντικοί γιατί είναι αυτοί οι οποίοι αποκαλύπτουν τον πιο σημαντικό εχθρό που γνώρισαν ποτέ οι Εβραίοι, τους Έλληνες. Τόσο σημαντικοί που προς τιμήν τους, έχουν δώσει το όνομα τους, στις μισές ομάδες του Ισραήλ(Μακάμπι Τελ Αβιβ, Μακάμπι Χάιφα κλπ)

Για όποιον δεν καταλαβαίνει το μέγεθος αυτής της γιορτής, η Χανουκά είναι το αντίστοιχο της δικής μας 25ης Μαρτίου και ακόμα πολύ μεγαλύτερη. Η Χανουκά είναι αυτή που διατηρεί και ενισχύει τον Εβραϊκό εθνικισμό, το μίσος για τους Έλληνες και την θέληση για εκδίκηση

Γνωρίζοντας την ιστορία, καταλαβαίνει κανείς κάποιες πολιτικές που ασκούνται σήμερα και ας βάλει ο καθένας κάτω το μυαλό του να δουλέψει.

Από την ένταξη της Ελλάδας στο ΔΝΤ με την παράλληλη ενίσχυση των Ελληνοϊσραηλινών σχέσεων(της υποτέλειας δηλαδή), την δημιουργία της χώρας μας σε κέντρο εξυπηρέτησης του σχεδίου για το Μεγάλο Ισραήλ, τις Συμφωνίες των Πρεσπών, τις εκατοντάδες σχολές Krav Maga, τον αντιχριστιανισμό που φτάνει μέχρι και στην ενόχληση της λειτουργίας από τα μεγάφωνα με πρόσχημα την απάτη του Κορονοϊού και την δημιουργία έντασης ανάμεσα σε Χριστιανούς και Μουσουλμάνους, εγκλωβίζοντας αμφότερους παράλληλα και κάνοντάς τους σκλάβους.

Πολιτικές που περιλαμβάνουν μέχρι και νόμους για την "αντιμετώπιση του αντισημτισμού.
πηγη
 
Top