Την υπόθεση του εμβολίου για τον… κοροϊδοϊό (τσιπάρισμα, με τον αριθμό του σατανά!) έχει «χρεωθεί» ως γνωστόν ο εμφανιζόμενος ως «φιλάνθρωπος» Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος –όλως τυχαίως- είχε «προφητεύσει» προ ετών τον ερχομό μιας «πανδημίας», την οποία παρομοίωσε με την ισπανική γρίπη, που είχε 33 εκατομμύρια νεκρούς.

Έτσι, σε συνέντευξή του στο αμερικανικό ειδησεογραφικό δίκτυο CNBC, σχετικά με το τι χρειάζεται ο κόσμος από ένα εμβόλιο κατά του… κοροϊδοϊού, ο ζηλωτής αποκάλυψε πως στα σχέδια των παγκόσμιων σατανάδων είναι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός – τσιπάρισμα όλων, ακόμα και των νεογέννητων:

«Ρεαλιστικά, αν θέλουμε να επιστρέψουμε στην ομαλότητα, πρέπει να αναπτύξουμε ένα ασφαλές και αποτελεσματικό εμβόλιο. Πρέπει να ετοιμάσουμε δισεκατομμύρια δόσεις και να τις διαθέσουμε σε κάθε μεριά του κόσμου. Και όλα αυτά να γίνουν το συντομότερο δυνατόν. Αισιοδοξώ, πως ένα ασφαλές και αποτελεσματικό εμβόλιο θα μπορούσε να κάνει την εμφάνισή του τους επόμενους 18 μήνες. Στην αρχή δεν χρειάζεται να είναι τέλειο, διότι, ούτως ή άλλως, χρειάζεται πολύς χρόνος και πολλές κλινικές δοκιμές για να αναπτυχθεί ένα «εξευγενισμένο» εμβόλιο. Μόλις ένα χρήσιμο εμβόλιο είναι πια έτοιμο, θα πρέπει να διανεμηθεί πρώτα στους εργαζομένους που απασχολούνται στον τομέα της υγείας και στη συνέχεια στις χώρες με χαμηλό εισόδημα. Θα πρέπει να χορηγείται και στα νεογέννητα…».
 
Top