Ο δράστης στο Streatham πυροβολήθηκε μέσα σε μόλις 60 δευτερόλεπτα αφού άρχισε να μαχαιρώνει ανθρώπους.

Κάθε μέρα στις πόλεις  του Ηνωμένου Βασιλείου  οι ελίτ ομάδες επιτήρησης της MI5 συχνά με ένοπλες μονάδες υποστήριξη της SAS και αστυνομίας παρακολουθούν ύποπτους στόχους,ανθρώπους γεμάτους μίσος που θεωρούνται πιθανοί δολοφόνοι ιδιαίτερα οι πρόσφατα αποφυλακισμένοι για παρόμοιες πράξεις.

Οι πράκτορες της Μ15 που έχουν γίνει η σκιά τους δεν μπορούν να τους εκτελέσουν μόνο στην υποψία ότι θα εξαπολύσουν μια τρομοκρατική επίθεση αλλά τους παρακολουθούν και μόλις κάνουν το πρώτο βήμα έχουν πέσει νεκροί χωρίς να χρειαστεί να ξανά παρουσιαστούν σε δίκη.

Οπως συνέβη στο Streatham ο ύποπτος έπεσε νεκρός σε 60 δευτερόλεπτα ενώ σε προηγούμενη επίθεση στο London bridge οι δράστες έπεσαν νεκροί σε 8 λεπτά μέσα σε πλήθος χιλιάδων ανθρώπων και χωρίς καμία απώλεια περαστικών. 

Αυτοί οι παρανοϊκοί άνθρωποι  βρίσκονται παντού και μπορούν να ξεκινήσουν ξαφνικά αιμοδιψείς επιθέσεις όπως έκανε και το Sudesh Amman στο Streatham την Κυριακή.



"Είναι βέβαια ανησυχητικό ότι σχεδόν πέτυχε τους στόχους του να τραυματίσει  κάποιους πριν τον δολοφονήσουν».
Οι πράκτορες της Μ15 συχνά συνεργάζονται με τις ειδικές δυνάμεις  της SAS και την Αστυνομία.  
Ένα τέτοιο εκρηκτικό δίδυμο η τρίδυμο κυκλοφορεί καθημερινά στους δρόμους του Λονδίνου και είναι σε θέση να αντιμετωπίσει όλες τις δυσκολίες της κάθε τρομοκρατικής επίθεσης. 



molwnlave.com
 
Top