Μια σημαντική ανάρτηση του Επίτιμου Αρχηγού ΓΕΣ Στρατηγού ε.α. Κωνσταντίνου Ζιαζιά για την επίσκεψη στα Ίμια που δεν έγινε φέτος.

Η ανάρτηση του Στρατηγού Ζιαζιά στο facebook:

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΟΦΕΛΙΜΟ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ……….

Στα ΙΜΙΑ , δυστυχώς φέτος οι ταγοι της Χώρας δεν μετέβησαν να καταθέσουν Στεφάνι ,στον υγρό τάφο οπου ΑΦΗΣΑΝ ΟΤΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ ΕΙΧΑΝ , ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ , οι τρεις Έλληνες ήρωες ,το βράδυ των Ιμίων ,τον παγωμένο Ιανουάριο του 1996 . ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ …….

Η επίσκεψη στον υγρό τάφο των Ιμίων, είναι ο ελάχιστος φόρος τιμής στους τρεις αθάνατους ήρωες-υπερασπιστές του Ελληνικού Αιγαίου μας. 
Η χώρα μας ομως έχει καταληφθεί από φοβικά σύνδρομα με απόλυτη ευθύνη της πολιτικής ηγεσίας , η οποία και τωρα είναι κατώτερη των περιστάσεων .

Δεν μας αφορά τι δήλωσε για το θέμα ο Ερντογαν , αν έστειλε μήνυμα η όχι ,αλλα τι έπραξαν οι ΗΓΕΤΕΣ της Χώρας μας , αυτή την ημέρα , που ταυτόχρονα είχαμε καταπάτηση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων στην Ανατολική Μεσόγειο . Θεώρησαν σωστό να συνεχίσουν την πολιτική κατευνασμού …….παρα να υψώσουν το εθνικό ανάστημα της Χώρας .

ΦΑΙΝΕΤΑΙ οι ταγοι της Χώρας , γνωρίζουν μόνο να επικαλούνται «το Διεθνές Δίκαιο» , να εκφωνούν πατριωτικές κορώνες , δίχως νόημα και περιεχόμενο …..αλλα φοβούνται να τιμήσουν τους ΗΡΩΕΣ μας ,στον τόπο της θυσίας , υποδηλώνοντας με την φυσική τους παρουσία συγχρόνως την εθνική κυριαρχία στην περιοχή ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ …….«στρατηγική Ψυχραιμία»…..

Οι οπαδοί του κατευνασμού και οι πάσης φύσης «ειρηνιστες»πρέπει να καταλάβουν ότι, η αποφασιστική απάντηση στις προκλήσεις του Ερντογάν είναι η μόνη εθνική πολιτική.
ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ…..
πηγη
 
Top