Για ένα εκατομμύριο επιπλέον πρόσφυγες στην Ευρώπη από τη Συρία προειδοποιεί ο επικεφαλής της διάσκεψης του Μονάχου Ίσινγκερ για την Ασφάλεια που άρχισε σήμερα τις εργασίες της. Ο Γερμανός υπουργός εξωτερικών Ζεερχόφεν είπε ότι μπορεί να ζήσουμε καταστάσεις όπως το 2015.

Επεξήγηση Hellasnow: Μιλάνε φυσικά για “πρόσφυγες” από την επαρχία Ιντλίμπ στην Συρία όπου ελέγχεται από τζιχαντιστές. Ο Συριακός στρατός προελαύνει και οι ηττημένοι τζιχαντιστές ήδη αρχίζουν να μετακινούνται προς τα τουρκικά σύνορα!



Η πτώση της Ιντλιμπ είναι θέμα χρόνου και αυτό θα συμβεί είτε με την σφαγή των Τζιχαντιστών από τους Σύριους και τα ρωσικά αεροσκάφη, είτε θα μείνει ένας διάδρομος για να καταφύγουν στην Τουρκία. Όμως οι περισσότεροι από αυτούς δεν θέλουν να παραμείνουν στην Τουρκία αφού είναι πέρα από βέβαιο ότι θα κυνηγηθούν.


Για ένα εκατομμύριο επιπλέον πρόσφυγες στην Ευρώπη από τη Συριά προειδοποιεί ο επικεφαλής της διάσκεψης του Μονάχου για την Ασφάλεια που άρχισε σήμερα τις εργασίες της.

Πληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του Twitter
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Open News



Περί τις 700.000 άνθρωποι πασχίζουν να διαφύγουν των σφοδρών συγκρούσεων που διεξάγονται ανάμεσα στις κυβερνητικές δυνάμεις και τους Ρώσους συμμάχους τους και τους ένοπλους τζιχαντιστές και οι οποίες κινδυνεύουν να μετατρέψουν την περιοχή σε νεκροταφείο εάν συνεχισθούν οι εχθροπραξίες, ανακοίνωσαν σήμερα δύο υπηρεσίες του ΟΗΕ.

Άλλοι 280.000 άνθρωποι ενδέχεται να αναζητήσουν διαφυγή από τα αστικά κέντρα σε περίπτωση που οι εχθροπραξίες συνεχισθούν, περιλαμβανομένης και της πόλης του Ιντλίμπ, η οποία έχει υπερκορεσθεί από ανθρώπους που κατέφυγαν εκεί από άλλες περιοχές και η οποία ακόμη δεν έχει βιώσει συγκρούσεις στο κέντρο της.

Εδάφη του Ιντλίμπ ελέγχονται ακόμη από Τζιχαντιστές

Λίγο περισσότερο από το μισό έδαφος της Ιντλίμπ και οι γειτνιάζοντες τομείς του Χαλεπίου, εξακολουθούν να ελέγχονται από τζιχαντιστές της Χαγιάτ-Ταχρίρ αλ Σαμ.

 
Top