Ο Νίκολα Τέσλα είχε δίκιο. Βρήκαμε την μαγική συχνότητα, ισχυρίζεται φυσικός. Ίσως, η ανακάλυψη του «αιώνα»

Πείραμα: Επιστήμονας τοποθέτησε δυο μεταλλικά «πιρούνια» το ένα δίπλα στο άλλο. Χτύπησε το ένα και ο ήχος μεταδόθηκε και στο δεύτερο. Ο ήχος μεταδόθηκε από το ένα πιρούνι στο άλλο με ένα τρόπο μαγικό. Αυτό συνέβη επειδή και τα δύο είναι συγχρονισμένα (στην ίδια συχνότητα).

Του Γιώργου Φαρμάκη

Σύμφωνα με το πείραμα, υπάρχουν και «καταστροφικές συχνότητες» οι οποίες μπορούν να προκαλέσουν «σπάσιμο» μερικών γυαλιών αλλά και καταστροφές ολόκληρων γεφυρών.

Οι επιστήμονες βρίσκονται στο κατώφλι μιας πολύ μεγάλης ανακάλυψης. Είμαστε κοντά στον «θρυμματισμό» των μικροοργανισμών μέσω των συχνοτήτων; Αν συμβεί αυτό θα αλλάξει η βιολογία όπως την ξέρουμε, απλά με ένα «ειδικό ηλεκτρικό σήμα» που θα εκπέμπει μια συσκευή. (Αυτά σύμφωνα με τα όσα υπόσχονται οι πρωταγωνιστές του βίντεο που θα δείτε παρακάτω).


Ο φυσικός Dr.James Bare από το Νέο Μεξικό, έκανε μια απίστευτη εφεύρεση: Μέσω συχνοτήτων οι ασθενείς θεραπεύονται (αυτό υπόσχεται ο επιστήμονας τουλάχιστον). Η συσκευή έχει στόχο να εισάγει συγκεκριμένες θεραπευτικές συχνότητες μέσα στα κύτταρα.

Ψάχνουν λοιπόν τον τρόπο με τον οποίο θα αλλάξουμε. Σύμφωνα με το βίντεο που ακολουθεί πάντα, η «μαγική συνταγή» είναι η εξής:

Εισαγάγουμε δύο συχνότητες. Μια χαμηλή και μια υψηλή (11 φορές υψηλότερη από την χαμηλότερη). Οι μουσικοί την αποκαλούν Εντέκατη Αρμονική. Μέσω της Εντέκατης Αρμονικής οι μικροοργανισμοί αρχίζουν να… θρυμματίζονται όπως ένα γυαλί όταν το σπάμε. Σκεφτείτε να μπορούσαμε να θρυμματίσουμε με συχνότητες τα «άρρωστα κύτταρα» για παράδειγμα, καταλήγει το βίντεο.


Γενικό σχόλιο: Οι πληροφορίες προέρχονται από το βίντεο που ακολουθεί παρακάτω. Τα πειράματα βρίσκονται σε αρχικό στάδιο αλλά είναι πολλά υποσχόμενα. Μιλάμε για την απόλυτη αλλαγή. Οι συντελεστές του βίντεο γράφουν στην περιγραφή: Nikola Tesla Was Right! «We’ve Found The Magic Frequency» (Ο Νίκολα Τέσλα είχε δίκιο! Βρήκαμε την Μαγική Συχνότητα)

We’ve Found The Magic Frequency (This Will Revolutionize Our Future)
πηγη
 
Top